Takovouhle podívanou čekal v centru Prahy asi jen málokdo. Lidé, kteří 14. září kolem čtvrté odpoledne procházeli Křížovnickou ulicí, zažili pořádný šok - přímo před jejich zraky se tam oddávali sexu dva lidé, muž a žena ve věku mezi 20 a 30 lety. Čtenáři Blesku se je podařilo při zvrhlém aktu zachytit. Na videu je vidět sténající ženu opřenou o zábradlí, která má spodní polovinu těla celou obnaženou. Za ní stojí mladík v kšiltovce a nepokrytě s ní souloží před davy lidí, kteří kolem v obou směrech proudí.

Policisté teď uvedli, že k zvrhlostem mezi dvojicí došlo už chvíli předtím. „Žena nejprve muže uspokojovala rukou při procházce po Karlově mostě, posléze v ulici Křížovnická došlo k souloži,“ popsal policejní mluvčí Richard Hrdina.

O koho se jedná, policisté dosud nevědí. „Obracejí se proto na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Pokud byste muže nebo ženu na přiložených fotografiích poznali, kontaktujte linku 158. Dle prozatím zjištěných informací by se mohlo jednat o cizince,“ uvedl Hrdina. Za výtržnictví hrozí dvojici až dva roky vězení.

Točili porno?

Je možné, že muž a žena byli hlavními aktéry tzv. public porna. Jedná se o žánr erotických videí na veřejnosti. Většinou platí, že čím víc šokující lokalita, tím líp. Vše působí navenek jako náhoda, avšak autoři videa vzápětí umístí záběry na některý z erotických serverů. Je tudíž možné, že souložící dvojice měla komplice, který ji záměrně natáčel.

 

Video
Video se připravuje ...

Sex u Karlova mostu 

Fotogalerie
5 fotografií