Naprosto otřesný zážitek má za sebou 56letá žena z Prahy. 2. března se kolem čtvrté hodiny ráno vracela z nákupu, když ji zničehonic u fotbalového stadionu Slavie v Praze 10 oslovil neznámý muž. „Nabídl jí pivo a chtěl si půjčit zapalovač, což odmítla. Pak ji ještě chvilku sledoval a u železničních kolejí na panelové cestě zaútočil,“ popsal okamžiky hrůzy policejní mluvčí Jan Daněk.

To, co se dělo pak, si jen sotvakdo dokáže představit - agresor nebohou ženu bleskurychlým chvatem povalil na zem a začal ji dusit. U toho však nezůstal. „Muž ji znásilnil. Žena se snažila bránit, křičela o pomoc, ale proti fyzicky dobře disponovanému pachateli neměla šanci. Celé znásilnění trvalo více než hodinu a potom pachatel z místa odešel,“ uvedl mluvčí. 

Muže ještě předtím, než se k děsivému činu odhodlal, zachytily kamery, policisté teď po něm pátrají. Pachatelem je zhruba 45letý, 180 cm vysoký muž snědé pleti, podle poškozené se zřejmě jedná o cizince, možná Ukrajince či Rusa. Má mohutnou sportovní postavu a pod nosem odrostlé chmýří světlé barvy, mezi penisem a šourkem měl podle ženy piercing v podobě čtyř kuliček. Na sobě měl lehkou, zřejmě šusťákovou červenou bundu bez kapuce se zapínáním na zip a tmavší modré rifle.

Pokud muže poznáte, kontaktujte linku 158. Za znásilnění mu hrozí až desetileté vězení.

Video
Video se připravuje ...

Muž v Praze 10 znásilnil 56letou ženu. Policie České republiky

Fotogalerie
3 fotografie