Svoji nechutnou produkci „vybalil“ nemrava na náhodně procházející ženu ve vnitrobloku Koterovské ulice. Ta tak viděla víc, než o co by v tu chvíli stála. „Na lavičce seděl muž, měl stažené kalhoty ke kotníkům a před procházející ženou onanoval,“ popsala policejní mluvčí Veronika Hokrová. 

Onanistu neodradilo od „díla“ ani varování ženy, že pokud hned nepřestane, zavolá na něj policii. „Žena tak následně učinila a muž z místa odešel,“ řekla Hokrová.

Pod vlivem pervitinu

Po úchylovi začali v zápětí pátrat strážníci i policisté, kteří na místo dorazili.  „Jen o deset minut později strážníci přijali další oznámení. Nedaleko prvního místa, ve Chvojkových lomech, byla další žena svědkem hrubé neslušnosti ze strany onanujícího muže,“ uvedla Hokrová. Nemrava se tady ukájel v otevřené mobilní toaletě.

Podle popisu bylo jasné, že je to onanista, kterého strážci zákona hledají. „Po pár minutách přivolaná policejní hlídka muže na místě zadržela,“ doplnila Hokrová. Onanista měl pozitivní test na pervitin. Za ukájení se na veřejnosti mu hrozí až dvouleté vězení.

VIDEO: Muž onanoval přímo na lavičce na pražském Václaváku.