Nepozorná cyklistka zřejmě vjela na červenou z ulice Přívozské přímo pod kola trolejbusu číslo 107, ten jel po Českobratrské ulici. Kolos ženě sroloval pod sebe nohu a zaklínil ji! První pomoc jí poskytli policisté, kteří jí zaškrtili krvácející ránu.

Pak se cyklistky ujali záchranáři. „Žena utrpěla život ohrožující poranění dolní končetiny se značnou krevní ztrátou. Po zajištění žilního vstupu a podání léků tlumících bolest mohla být šetrně vyproštěna,“ uvedl mluvčí Lukáš Humpl. Žena pak putovala na urgentní příjem fakultní nemocnice.

Viděli jste to? Přihlaste se!

Řidič trolejbusu alkohol žádný nenadýchal, ve voze se nikdo z cestujících při prudkém brždění nezranil. K nehodě došlo ve středu 26. dubna zhruba v půl osmé ráno. Policisté shánějí další svědky.

„Zjišťují průběh nehodového děje a v souvislosti s tím se obrací na svědky, kteří se v danou dobu nacházeli na uvedeném místě. Také žádají řidiče vozidel, kteří místem v danou dobu projížděli, a jejich vozidlo případně disponuje palubní kamerou, aby se obrátili na tísňovou linku 158,“ uvedla policejní mluvčí Eva Michalíková.

VIDEO: Drsná srážka cyklisty a auta na kruhovém objezdu v Opavě.

Video
Video se připravuje ...

Drsná srážka cyklisty a auta na kruhovém objezdu v Opavě MP Opava

Fotogalerie
3 fotografie