Tragédie se odehrála o víkendu v chatové oblasti nad městem. „Co jsem slyšel, tak se hádali a sem tam padla i nějaká rána. Ač byla Jarmila o hodně starší, byla opravdu kočka. Měla už dvě dospělé děti,“ říká jeden ze starousedlíků.

Většina obyvatel bydlících v okolí o páru nic moc neví. Prý se s nikým nebavil. „Přistěhovali se na chatu k celoročnímu bydlení, asi před rokem. Jedni vykládají, že z Malenovic, druzí že z Frýdku-Místku,“ zmíní žena na procházce s pejskem.

Prý v tom byly drogy

Podle dalšího staršího muže ze sousedství pracovala Jarmila v místní firmě, čím se živil David, netuší. „Povídá se, že kšeftoval s kdečím a ani drogy mu údajně nebyly cizí. Ale jestli je to pravda, kdo ví,“ dodá senior.

Že se stalo něco vážného, pochopili lidé z okolí, když v neděli ráno poblíž přistál vrtulník a k chatě se sjela policejní auta. Rozpory ve vztahu zmiňuje i policie. Manželé s velkým věkovým rozdílem se podle informací v neděli nad ránem hádali.

„Následně muž svou manželku fyzicky napadl a způsobil jí smrtelná zranění,“ řekla mluvčí policie Pavla Jiroušková. Čím David manželku zavraždil a jak připravil o život sebe, vyšetřovatelé tají. Tragický případ bude ale nejspíš odložen, protože podezřelý svým zraněním podlehl v ostravské nemocnici.

VIDEO: Extrémní krimipřípad: Kevin Dahlgren před lety povraždil svou vzdálenou rodinu v jejich domě v Brně.

Fotogalerie
7 fotografií