Žena, která byla pod vlivem alkoholu, se patrně domnívala, že bušení pěstmi by policisté mohli přeslechnout, a tak se k obvodnímu oddělení v Ostravě pro jistotu dostavila s odpadkovým košem. Tím začala mlátit do okna.

„V důsledku tohoto jednání došlo k rozbití skla i poškození parapetu,“ informovala policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Podle ní způsobená škoda na majetku byla předběžně specifikována ve výši přesahující 10 tisíc korun.

„Policisté ženu zadrželi na místě, přičemž jim přitom odůvodnila své počínání. Měla usilovat o pobyt ve vězení,“ uvedla Holčáková. Opilá šibalka se tak brzy v cele ocitla.

„V době, kdy byla schopna výslechu, a po shromáždění důkazů si vyslechla sdělení podezření pro trestné činy poškození cizí věci a výtržnictví,“ komentovala mluvčí. Ve věci je podle ní vedeno zkrácené přípravné řízení.

„Podezřelé nyní hrozí i pobyt ve výkonu trestu, trestní zákoník na pachatele předmětných skutků pamatuje trestem odnětí svobody až na dvě léta,“ dodala Holčáková. Žena tak asi dosáhne svého – pobytu v teple s jídlem zdarma...

VIDEO: Na opilé ženy je tristní pohled. Tahle se netrefila do dveří...

Video
Video se připravuje ...

Opilá žena se netrefila do dveří! To muselo bolet! FACEBOOK.COM