Břeclavan se zdržel v rozlehlém venkovním areálu prodejny, aniž by tušil, že se blíží zavírací hodina. Ostraha areál řádně nezkontrolovala, zamkla, odešla a hlavně vypustila psy. Nešťastník tak zůstal uvnitř doslova uvězeněn.

Přelezl střechy

„Aby toho nebylo málo, o ‚zábavu‘ se mu chtěli postarat respekt vzbuzující vlčáci, kteří byli po uzamčení automaticky vypuštěni,“ popsala trable zapomnětlivce mluvčí strážníků Lenka Rigó.

Jedinou možností úniku před hrozivě rozevřenými čelistmi se jevila střecha jedné z budov. „Muž nelenil a navzdory svému věku vyšplhal nahoru. Odtud se dostal do vedlejší provozovny a přivolal strážníky,“ pokračovala mluvčí.


Muž měl totiž v areálu hlídaného objektu zamčené kolo i se svazkem klíčů od svého domu. Sám se přitom do objektu již neodvažoval. Strážníci přivolali zodpovědného pracovníka a muž pak mohl konečně domů.

V Břeclavi se dostal do problémů i muž, který si v budově zdravotnického zařízení odskočil na WC. Když vyšel, budova již byla zamčena. „Muž si přivolal na pomoc klíčovou službu, zámek byl ale tak bytelný, že by násilným otevřením vznikla velká škoda. Přivoláni proto byli strážnicí, kteří zajistili klíč k vysvobození,“ dodala Rigó.

VIDEO: Muž v Břeclavi usnul s holým zadkem přímo před restaurací.

Video
Video se připravuje ...

Muž v Břeclavi usnul s holým zadkem přímo před restaurací. Městská policie Břeclav