Výjev na Mariánském náměstí sledovali znojemští strážníci díky kamerám v přímém přenosu. V hloučku odcházejících návštěvníků se dva ze tří aktérů nejprve objímali, aby po sobě vzápětí vystartovali. Muž v bílém tričku putoval po přímém direktu k zemi, vleže schytal i kopance. Postavil se na nohy, jenže schytal další zásahy pěstí do obličeje.

Video
Video se připravuje ...

Dva útočníci svého protivníka v centru Znojma nijak nešetřili. Jeden z nich nakonec skončil v policejní cele Městská policie Znojmo

Ring volný trval pouhé dvě minuty, poté se útočníci, jejich oběť i přihlížející rozprchli na všechny strany, jako by tušili, že se k místu blíží hlídky strážníků. „Jedné z hlídek se podařilo asi 150 metrů od místa útoku na ulici Pontassievské zadržet 24letého útočníka, který byl zároveň i tím agresivnějším ze zmíněné dvojice,“ uvedl mluvčí znojemské městské policie Petr Hladký.

Hlavní »mlátička« ale nezkrotla, právě naopak. Mladík strážníkům vyhrožoval, takže byl předán republikové policii a putoval do cely.  Spolu se svým komplicem mu hrozí obvinění z výtržnictví a pokusu o ublížení na zdraví.

Časté místo svárů

Paradoxně se na stejném místě dostali o něco později do sporu pro změnu muž se ženou. Přihlížející se snažili vyhrocené strkanici zabránit, nakonec opět zakročili strážníci. Partnerská hádka skončí podle všeho u přestupkové komise.

Fotogalerie
5 fotografií