„Poslední rozloučení s Oldou proběhne v pondělí 29. ledna od 14 hodin v obřadní síni krematoria v Brně," oznámila rodina známého muzikanta prostřednictvím sociální sítě. 

„Zapomeňte na fraky a nažehlené puky a přijďte klidně v džínách. Tak by to totiž chtěl," vyzvali všechny případné smuteční hosty, aby ctili přání zesnulého.

Sdělení zveřejnili na speciální stránce pro fanoušky, kterou založili teprve po Oldřichově náhlé smrti. „Oldův osobní profil Oldřich Veselý Restart bude Facebookem pravděpodobně v následujících dnech deaktivován a rádi bychom zůstali v kontaktu s jeho přáteli a fanoušky," vysvětlila jeho rodina své rozhodnutí a poprosila příznivce, aby stránku sdíleli.

„Postupně sem budeme přidávat také různé fotografie, odkazy na články apod. Máte-li vy své fotky, o které se chcete podělit s ostatními, kontaktujte nás prosím do zpráv! Oldova rodina," stálo dál v prosbě na sociální síti.

VIDEO:  V Brně nedávno pochovali také herce a moderátora Jakuba Zedníčka (†27)! Písně Beatles, plačící kolegové i rodina!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Emotivní pohřeb Jakuba Zedníčka (†27)! Písně Beatles, plačící kolegové i rodina! Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
12 fotografií