Milovníci bojových sportů a nadšenci do reality show směřují svou pozornost k dalšímu eventu Clash of the Stars. Hlavním vrcholem večera bude souboj kulturisty a YouTubera Filipa Grznára s jeho dlouholetým rivalem Alešem Bejrem. Oba dva se velmi dobře znají, v minulosti spolu natáčeli na YouTube. Jejich zápas do 93 kilogramů v thaiboxu bude vyvrcholením třaskavé nenávisti, která vyeskalovala vtrhnutím „Psychopata“ Bejra na poslední Grznárův zápas. Letitý bodybuilder a kulturista Grznár bude pro MMA sázkaře v zápase velkým favoritem, přesto bude velmi zajímavé sledovat, jak si oba borci poradí.

Koukatelný boj slibuje dle promotérů i duel Dominik „Vercetti CG“ Vyšata s Tomášem Križanem. Oba už mají s bojem v kleci určité zkušenosti. Opomenout nejde ani souboj Luktumy a Olchiče. Bookmakeři na ně vypsali velmi podobné kurzy. Luktuma už jednou v rámci Clash of the Stars vyhrál, kdežto Olchič nastoupí do svého prvního zápasu v MMA. V mládí se však intenzivně věnoval judu.

To by to nebylo COS, kdyby to nebylo osobní! Spory si přijdou vyřešit rapper Neny a influencer Kid Ajvn. V těžké váze se můžeme těšit na Karlose Bendu s Jaroslavem Kotlárem známého z YT videa Kotlár security. Ani ženy nebudou ochuzeny. Stálice Clash of the Stars a hvězda Onlyfans xHolakys vyzve v K-1 Playboy girl Kláru Havlíkovou. První jmenovaná se do sokyně pustila velmi ostře na první tiskovce. Vulgární výrazy nebyly problém a je jasné, že v kleci bude opět velice dusno. Unikátní bude i zápas dva na jednoho, který bude mít v Česku svou premiéru. Proti nepříjemné přesile se postaví kickboxer Filip Roubíček. V akci bude i král youtubových bojových kreací Snejks. Snad na to tentokrát nepůjde pomalu a ukáže nám vše z nově otevřené Tajemné komnaty! Snejks vyzve favorizovaného Tadeáše Veselého.

Na všechny zápasy si můžete vsadit u Fortuny s bonusem pro fanoušky MMA.

Před vypuknutím akce na Královce se ještě můžete těšit na vážení, které obvykle bývá plné slovních soubojů, strkanic a jiných výstřelků. Zároveň se na galavečeru můžou utvářet nové příběhy pro budoucí fighty. Na první akci Kluk s kamením vyzval Adama Kajumiho, na druhém galavečeru se zase objevil Psychopat Bejr a narušil pozápasové oslavy Filipa Grznára. Do budoucna se spekuluje o účasti Adama Mišíka, který už jednou měl být součástí zápasové karty nebo o kontroverzním politiku Pavlu Novotném. Ten má potenciálních nepřátel mnoho – od Jaroslava Foldyny, přes Tomáše Řepku až po Marka Víta. Možná ta představa zní úsměvně, ale promotéři Clash of the Stars se nezaleknou ničeho. Souboje celebrit z internetového prostředí vyvrcholené zápasem Grznár vs. Bejr v thaiboxu sledujte živě s Fortunou v hale Královka.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.