Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

3 tipy, jak omládnout: Čas nezastavíte, ale …

/
  • Kráse je někdy třeba trochu pomoci
    Kráse je někdy třeba trochu pomoci (shutterstock.com)
    13. listopadu 2018 ● 12:09

    Jednou to prostě přijde. I když hubneme, i když sportujeme, i když se snažíme. Mládí je pryč a vy máte pocit, že s tím naléhavě musíte něco dělat, zároveň však nechcete investovat statisíce. Jaké zákroky se vyplatí?

  • 1.

    Vybělte zuby

    ...
    Autor: archiv

     

    Káva, červené víno, kouření. Tyto zlozvyky se velice často podepisují i na našem chrupu, tedy hlavně na jeho barvě! Bohužel tato situace může nastat, i pokud těmto zlozvykům neholdujete.

     

    Jednoduše vaše zuby místo bílé barvy přeberou barvu slonové kosti. Určitě jste se alespoň jednou pokusili o odstranění nežádoucího zabarvení sami pomocí podomácku vyrobeného prostředku – citronové šťávy, jedlé sody, jablečného octa,…). Nakonec jste si ale uvědomili, že výsledek není takový, jaký jste očekávali. Navíc mnohdy tyto pokusy mohou způsobit více škody než užitku.

    Svěřte to raději odborníkům a pečlivě je vybírejte, aby sklovina vašich zubů nakonec neutrpěla. Vyzkoušejte šetrné bělení, kombinaci domácího a ordinačního bělení, které přináší skvělé výsledky. S nejsilnějším bělícím systémem na trhu je možné zuby až o čtyři odstíny pouze během jednoho sezení a následně doma dotáhnout efekt k naprosté dokonalosti.


    Cena: Pure Whitening  bělení zubů 9 700 Kč

  • 2.

    Povzbuďte svou hřívu

    ...
    Autor: archiv

    Ranní příprava v koupelně a všude kolem vlasy. Od miminka nebudou, manželovy taky ne, chybět tedy budou zřejmě na vaší hlavě. Příčin může být mnoho, od genetiky, stravy, až po hormonální změny v organismu.

     

    I tohle má řešení. Na popularitě v poslední době získává vlasová mezoterapie, tedy koktejl kyseliny hyaluronové obohacené o vitamíny a minerály. Naprostou novinkou je ošetření Regenera Activa, které pracuje na bázi aplikace vlastních kmenových buněk pacienta, a které zajistí totální regeneraci vlasové pokožky. Tutu metodu v ČR představila MUDr. Aneta Krajcová z pražské kliniky Mediestetik.


    Cena: Vlasová mezoterapie od 2 500 Kč, Obohacená plazma od 5 000 Kč, Regenera Activa 45 000 Kč

  • 3.

    Malé zákroky dokážou velké věci

    ...
    Autor: archiv

    Po mladé pleti touží každá žena, která už nemá dvacet let. Procesy stárnutí dělají problém hlavně ženám, protože ženy většinou výrazně dbají na svůj vzhled a vrásky jim zrovna nehrají do karet. Pokud se chtějí vrásky zamaskovat make-upem, tak se většinou jenom zvýrazní, proto jedinou možností, jak se zbavit vrásek, je podstoupit nějaký zákrok, který vrásky nadobro odstraní.

     

    Pokud však toužíte jenom po omlazování pleti, pak byste se měli obrátit na vašeho dermatologa s žádostí o takzvanou redermalizaci pleti. Jedná se o naprosto novou éru omlazení pleti. Redermalizace je zákrok, který se provádí preparátem, jenž v sobě nese kyselinu hyaluronovou a jantarovou.

     

    První kyselina je známá tím, že má v sobě schopnost vázat na sebe vodu, tudíž hydratuje pokožku. Druhá kyselina, tedy kyselina jantarová, se podílí na významných procesech těla, mezi něž se řadí například regenerace buněk.

     

    Omlazení pokožky není jediné, v čem redermalizace pomáhá. Mimo to se zlepší kvalita struktury pleti, taky se zlepší kvalita povrchu pleti a mimo to se výrazně hydratuje pokožka. Odstraní se pigmentace. K tomu všemu má toto ošetření i liftingový efekt, tudíž pomáhá vypínat okolí očí. Vráskám se zamezí tedy i kolem našich „oken do duše“. 

     

    Redermalizace pleti: od 3500 Kč

Dnešní horoskopy