Na své si přijde každý

Aquapark a termální koupaliště Velký Meder bude mít během letní sezóny přístupných až 10 bazénů. Na své si tu přijdou milovníci vířivek, ale i rekreační plavci a nadšení sportovci. Středisko nabízí vzrušující adrenalinové atrakce. Součástí aqvaparku jsou skluzavky a tobogány exotických tvarů a pestrých barev.

Návštěvníci si tak budou moci užít jízdu v tobogánu s vyústěním na obrovskou rampu nebo do pestrobarevného trychtýře. Areál se vyznačuje útulným prostředím, čemuž napomáhá i bohatá zeleň a přilehlý lesopark. Součástí areálu je Tarzania, lanová dráha s délkou 650 metrů. Je rozdělena do dvou tras a pořádně protáhne svaly velkých i malých lezců.

Autor: Thermal Corvinus

O děti je postaráno

V aquaparku najdete stravovací zařízení v podobě fast foodu i klasické restaurace. Pro rodiče s dětmi je během léta k dispozici ostrov drobečků, kde se tím bavičů postará o ratolesti, zatímco rodiče mohou klidně relaxovat. Středisko celoročně organizuje animační programy. Během léta čeká na návštěvníky hned několik zajímavých akcí. Půjde hlavně o večerní koncerty různých hudebních skupin. Ty se uskuteční přímo v areálu střediska a budou se konat ve vybrané dny v týdnu.

Autor: Thermal Corvinus

Letní sezóna bude trvat do konce srpna. Velký Meder se může pochlubit nejvyšším počtem slunečních dní na Slovensku. Přivítat vás tu proto může příjemné letní počasí.

Více informací naleznete na www.thermalcorvinus.sk

Fotogalerie
5 fotografií