Sportovní boty na každý den – jaké vybrat?

Pohodlná, netlačící a navržená k rychlému přesunu z místa A do místa B. Není divu, že se sportovní obuv stává první volbou zaneprázdněných lidí. Zvažme tedy, které modely budou pro každodenní použití nejlepší.

Kde začít hledat? Nejprve odpovězte na otázku, jaký je účel obuvi. Budete chodit do práce, posilovny, nakupovat nebo potřebujete model, ve kterém budete moci dojíždět do kanceláře na kole? S jakými styly je spojíte? Později přemýšlejte o tom, kde je využijete. Pokud hodně chodíte, pravděpodobně by vás modely s měkkou podrážkou neměly zajímat, protože byste se měli soustředit na decentní odpružení. Jednou z voleb budou boty Vans, které vás zaujmou nejen širokou škálou barev a stylů, ale i svou dokonalostí.

Autor: EOBUWIE.PL

Boty Vans – pohodlí na každém kroku

Pokud vás zajímají módní novinky a maximální komfort, určitě musíte mít v botníku alespoň jeden pár bot Vans Old Skool či Authentic. Tyto ultrajednoduché tenisky ve všech barvách duhy (od černé po sladkou růžovou) s koženými a velurovými prvky jsou podstatou ležérního stylu.

Historie značky sahá do 60. let, kdy malá kalifornská firma začala vyrábět skateboardové boty. Rychle se staly hitem nejen mezi skateboardisty a charakteristický bílý pruh, nazývaný jazzový pruh, se stal symbolem kvality. Kvalitně vyrobený svršek a pevná podrážka jsou doslova nerozbitné a zub času vtisknutý do bot jen přidává styl, o čemž svědčí již ikonická reklama Vans. Model Old Skool byl navržen v 70. letech jako Style 36. Jednoduchý a univerzální design, který se dosud téměř nezměnil, z nich dělá skutečně žádaný model obuvi. Jsou rozhodně nejlepším řešením pro každodenní nošení.

Módní stylizace s teniskami Vans

Tenisky Vans jako volnočasová obuv a obuv pro každý den, vám dává možnost mnoha různých stylizací. Vansy jsou velmi univerzální boty. Jsou vhodné jak pro příležitostné stylizace, tak pro večerní večer nebo ženský styl. K botám Vans si můžete, stejně jako mnohé celebrity, obléci legíny, úzké kalhoty, crop top, případně nadměrná streetwear trika a mikiny. Tato obuv se však dá perfektně sladit i s elegantním stylem, takže si k teniskám můžete klidně obléci kabát či riflový overal.

Nejčastěji se boty Vans nosí v klasické kombinaci džíny a trička a tenisky. Můžete si je však vybrat pro mnoho různých stylů. Například jemné vzdušné šaty a Vans v jemné pudrové barvě. Nejlepší je model Authentic, protože je na vyšší podrážce a umožní vám vytvořit ležérní styl. Navíc jsou maximálně pohodlné. Navíc je lze nosit téměř celý rok. Každý rok jsou vydávány nové barvy, vzory a střihy, které si získávají nové fanoušky. Vansy je jedna z nejpopulárnějších a nejznámějších bot, které si můžeme koupit. Každý model je jedinečný, pokud zvolíte vhodný styl.