Předvánoční čas přináší kromě dlouhých řad v obchodech a stresu z nákupů na poslední chvíli i výrazný nárůst při objednávkách taxíků. Tvůrci taxi aplikace HOPIN, Martin Winkler a Martin Baran, se proto na jeden den přidali mezi řidiče aplikace a sami vozili své zákazníky. A navíc zcela zdarma.

Autor: HOPIN Taxi

„Chtěli jsme takto poděkovat a odvděčit se našim zákazníkům, kteří nám byli věrní během celého uplynulého roku. Zároveň jsme si velmi rádi vyzkoušeli i druhou stranu a přiblížili se zkušenosti s osobním cestováním i z pohledu taxikářů, kteří jezdí pod značkou HOPIN. I když jsme byli jen dva, snad jsme jim alespoň trochu pomohli v období, kdy musí zvládat obrovský nápor objednávek,“ říká Martin Winkler, spoluzakladatel společnosti HOPIN.

Šanci jezdit zdarma měl každý zákazník, který si objednal taxík prostřednictvím taxi aplikace HOPIN. Stačilo jim trochu štěstí, aby jejich objednávku přijal jeden ze dvou šéfů společnosti, kteří si pro zákazníky připravili malé předvánoční překvapení.

Autor: HOPIN Taxi

„Mezi taxikáře HOPINu jsme se na jeden den přidali už loni a tento rok jsme si jen potvrdili, že nás to baví. Určitě si to chceme zopakovat i v budoucnu, rádi bychom z našeho taxikaření udělali menší předvánoční tradici,“ říká Martin Baran. Společně se jim během jednoho večera podařilo vyřídit více než 40 objednávek.

„Naše jízdy považujeme za vynikající zkušenost. Přestože páteční noci bývají někdy pro taxikáře divoké, my jsme potkali a vozili samé vysmáté a milé lidi. Můj kolega Martin dokonce dostal od jednoho spokojeného zákazníka čokoládu,“ s úsměvem uzavírá Martin Winkler.

Autor: HOPIN Taxi

Taxi aplikace HOPIN je přístupná pro všechny platformy smartphonů. Stáhnout si ji můžete ve svém virtuálním obchodě.