1) Vespa – Vyrazte na výlet na skútru! Dejte českému létu ten pravý italský šmrnc – třeba s Vespou! Vezměte svoji lásku na romantický piknik nebo kamarády na cool projížďku.

2) Wegett – Chcete v létě hlavně relaxovat? Prožijte pravou letní pohodu s vychlazeným pivkem v klidu domova na měkoučkém sedacím vaku!

3) Repráky – Zorganizujte leháro u vody! Co k tomu potřebujete? Deku, prima kámoše a přenosné reproduktory. S nimi si uděláte letní party, kde budete chtít.

4) Cyklodres – Udržujte se fit a sportujte! Zkuste jít třeba na kolo. Pokud si pořídíte vychytaný cyklodres, budete svěží, i když si dáte pořádně do těla.

5) Couple T-shirt – Dejte se svou drahou polovičkou najevo, že k sobě prostě patříte! V designových párových tričkách pro něj a pro ni vás nikdo nepřehlédne.

6) Citronové náušnice – Letos se totiž slaví květen citronově. Citronové náušničky dodají svěží nádech každému outfitu. Žlutá je trendy!

7) Clony do auta – Slunce umí v autě pěkně zatopit! Nenechte se vypéct a pořiďte si clony do auta – neocenitelnou pomůcku pro všechny, kteří často cestují.

Chcete hrát o všechny tyto super věci a prožít léto ve velkém stylu? Tak pijte Černý Citron a sbírejte kódy. Více na www.cernycitron.cz.

Autor: Pivovar Litovel

Soutěžte o tři skútry Vespa na rok, křesla Wegett a spoustu dalších skvělých cen a prožijte léto ve velkém stylu. Stačí v období od 1. května do 15. června 2015 navštívit stránku www.cernycitron.cz, zaregistrovat se pomocí e‑mailu, poslat unikátní kód z plechovky (pod otvíracím ouškem na víčku) nebo z korunky lahve a odpovědět na jednoduchou otázku: „Jaký je polibek, který chutná po Černém Citronu?“ Čím víc kódů pošlete, tím lepší výhru můžete získat.

Soutěžit můžete i prostřednictvím mobilního telefonu. SMS pošlete na 777 080 808 ve tvaru: hraj(mezera)cernycitron(mezera)unikátní kód(mezera)odpověď na otázku. Příklad: hraj cernycitron 12345 krasny

Podrobné informace o soutěži a pravidla najdete na stránce www.cernycitron.cz.