Ženou jinak? Jakože, cože?!

To, že žena nemusí být jen dokonalá kuchařka, oddaná matka a milující manželka, ale dokáže plnit další neobvyklé role, už známe z historie. Vyzkoušejte si je také na vlastní kůži v naší speciální fotosoutěži „ŽENY JINAK. Jakože, cože?!“. Prozkoumejte všechny kategorie a pořizujte Jakože, cože?! selfies. Ten, kdo splní všechny výzvy soutěže a odhalí i svou jemnou stránku, se zařadí do hlavní hry o vysněný all inclusive víkend v ONE ROOM HOTEL v Žižkovské věži. A to je velká výzva! Nemyslíte?

Autor: Milka

Šanci na vítězství má jen selfie

Selfie je fotka, kterou si pořídíš vlastní rukou jen tím, že proti sobě otočíš fotoaparát nebo chytrý telefon. Dá se použít ještě populární teleskopická tyč, díky níž zachytíš na fotografii nejen sebe, ale také širší okolí. Jen fotografie pořízené tímto způsobem mají šanci uspět v hlavní hře o all inclusive víkend v ONE ROOM HOTEL v Žižkovské věži.

Selfie fotografie je možné vložit z počítače nebo mobilu. Můžeš je vkládat také ze svého facebookového alba nebo z alba na Instagramu.

Více na http://www.troufnisinajemnost.cz/selfie/

Autor: Tower Park Praha

Hotel s jediným pokojem v 70 metrech nad zemí? Jakože, cože?!

Luxusní prostředí umocněné jedinečným výhledem na pražské panorama nebo nezapomenutelný zážitek večerní koupele v prosklené koupelně? Ponořeni do vany a obklopeni svíčkami můžete zažít pravou romantiku při pozorování noční metropole. Romantický víkend vyhrajete, pokud splníte všechny týdenní výzvy v 6 kategoriích. A kdo nezíská hlavní cenu, může každý týden vyhrát sladký balíček té nejjemnější čokolády Milka LU a Milka TUC, které za celým projektem stojí. Jak se do soutěže zapojit? Inspiruj se ambasadorkami a vytvoř své selfie v 6 kategoriích:

Netradiční kategorie a Ženy jinak!

Autor: Bloges Robes

Kutilka – Ženy si umějí poradit i v situacích, kde běžně očekáváme muže. Vezmi si šroubovák, vrtačku, malířské náčiní nebo třeba kladívko a ukaž se v netradiční roli!

Autor: Bloges Robes

Krotitelka strojů - I jemné ženy dokáží zkrotit drsné stroje! Pořiď selfie u strojů, kde běžně čekáme muže, jako je bagr, traktor, jeřáb, závodní auto, motorka nebo loď!

Autor: Bloges Robes

Bojovnice - Postav se výzvě čelem jako bojovnice! Vyfoť selfie jako hokejistka, fotbalistka, policistka, hasička, vojačka nebo boxerka!

Autor: Bloges Robes

Dobrodružka - Odvaha a chuť poznávat na vlastní pěst dnes již není výsadou mužů. Sáhni po batohu, cestovatelském klobouku, kompasu nebo mapě a pořiď selfie. Nebo pošli selfie z pláže či hor a ukaž se v roli dobrodružky.

Silačka - Netradiční spojení jemnosti a síly nám není cizí. Sáhni po čince, stav se v posilovně, nebo ukaž svou sílu doma a vyfoť selfie v roli silačky!

Jemná žena - V každé z nás je kouzlo jemné ženy. Vyfoť se tak, aby ses cítila dobře a podtrhla svou ženskou stránku.

Tento týden vybojuj sladké vítězství se selfiem v kategorii Bojovnice!
Autor: Milka

Fashion bloggerky v akci!

Inspirovat se můžeš také u čtveřice bloggerek Bloges Robes, které se zapojily do soutěže. Moderátorka a herečka Nikol Moravcová, stylistka Kristýna Poliček, modelka a vicemiss Míša Štoudková a herečka Nikol Kouklová už svoje selfie v jednotlivých kategoriích vytvořily. Zkus to i ty!

Více na www.troufnisinajemnost.cz.