Máte v sobě předsudky?

Každý jsme jiný, a když se řekne drsňák, naše představivost začne pracovat individuálně. Někdo by se na ulici zalekl motorkáře nebo punkera, jiný má respekt z rapera nebo fotbalového fanouška. Právě tyto alternativní životní styly jsou často zavrhovány jen proto, jak na své okolí působí. Vizuálně, osobním postojem nebo žebříčky hodnot. Přemýšlíte, jak jste na tom vy?

Kdo si troufnul na jemnost?

Jiný pohled přináší 9 tvůrců originálních designů, které se postupně představí v exkluzivních rozhovorech. Tito představitelé budou právě skrze své příběhy a design vyjadřovat, kdo doopravdy jsou.

Herečka Kristýna Boková a ekonomka Zuzka Kolková, alias Divoké matky, promluví o netradičním mateřství coby alternativě ke klasické výchově, raper Johny Machette vysvětlí, proč se na hiphopové scéně musí neustále rvát o místo na slunci, jeden z nejznámějších fotbalových fanoušků, Strašák z Tribuny Sever, rozvíří diskuzi na téma fanouškovství a hranice zákona, Michal Otipka, šéf české pobočky Krav Maga, popíše, jak lze bojové umění svérázně využít k vlastní obraně či záchraně života, bubeník, Lukáš Vincour, z punkové kapely Pipes & Pints osvětlí, jaké je to být pankáčem, co nepije a neužívá drogy, motorkář z BMW Moto klubu, Pavel Růžička, povypráví příběh, ve kterém přišel o nohu a zase začal jezdit na plný plyn, závodnice v bodyfitness, Ria Hrušovská, ukáže, jak můžou mít silné a svalnaté holky citlivou povahu a tatér Danko prozradí, jaké limity pro něj představuje práce s lidským tělem.

Autor: Milka

Vytvořené designy vyzkoušíte v září na specifických termohrnečkách, které dostanete k nákupu produktů Milka.

Vyhraj design a čokoládu na celý rok

Všichni milovníci dobré čokolády a designu se mohou zapojit i do velké soutěže „Vytvoř si vlastní design Milka termohrnečku“, která poběží na speciální webové stránce www.troufnisinajemnost.cz a také na facebookové stránce značky Milka  https://www.facebook.com/Milka.cz.sk. „Nejkrásnější návrhy oceníme sladkou odměnou v podobě té nejjemnější čokolády Milka na rok zdarma,“ doplňuje Markéta Kristlová, brand manažerka Milky.

Designy drsňáků i všech soutěžících budou volně ke stažení na www.troufnisinajemnost.cz . Všichni majitelé termohrnečků budou moci střídat designy dle libosti, stačí jen grafiku stáhnout a vytisknout.