Pokud toužíte po novém tabletu a nechce se vám do něj investovat tisíce, přinášíme vám možnost, jak ho vyhrát.

Na webu Živésoutěže.cz a na známém portálu Živéfirmy.cz probíhá každý den soutěž o jeden ze tří druhů špičkových tabletů. Těšit se můžete na tablety značky Asus nebo Prestigio v bílé a černé barvě. Konkrétní tipy najdete na výše zmíněných webových stránkách.

Tudíž stačí tyto stránky navštívit, správně zodpovědět soutěžní otázku a pak už jen netrpělivě čekat, zda se štěstěna usměje právě na vás.

Autor: Živéfirmy.cz

Soutěž probíhá od 8.3.2014 a rozdány již byly desítky tabletů mezi šťastné výherce. Jelikož může kdykoliv skončit, neváhejte a soutěžte co nejdříve, aby se na vás dostalo!

Výherce je losován každý den a jeho jméno naleznete na stránkách pod sekcí Tabulka vítězů.

Kdo za soutěží stojí?

Server Živésoutěže.cz je další z řady projektů české společnosti DATABOX s.r.o., která působí v oblasti poskytování dat o firmách a institucích již od roku 1997. V současné době patří DATABOX s.r.o. mezi nejvýznamnější společnosti v oboru a svoje služby dodává mnoha renomovaným firmám v ČR i zahraničí. Vlajkovým projektem je portál Živéfirmy.cz, druhý nejvyužívanější katalog firem v ČR. Jádro společnosti DATABOX s.r.o. tvoří přes 80 kvalitních zaměstnanců, kteří jsou profesionály v oboru a zároveň přátelskými pomocníky klientů.

Více o projektu se dozvíte ZDE!