Zatímco vám se vždy rozzáří oči, když i po desáté dostanete náušnice nebo novou kabelku, muže šperk nebo oblečení nenadchne. Jeho šatník přetéká kravatami, které by nevystřídal ani za rok, se zásobou luxusních parfémů by si vystačil do konce života. Když přišla móda zážitkových dárků, tak jste se radovala. Váš partner díky nim skákal z padáku, konečně zjistil jaké je být bagristou a hasičem, řídil vše, co má kola i pásy. Střelbu už si zkusil tolikrát, že by obstál u elitní bojové jednotky. Vyzkoušel už zkrátka vše, po čem toužil, a vy opět propadáte panice při pomyšlení na blížící se narozeniny. Bloudíte po obchodech, brouzdáte po internetu. Opět to vypadá na košili a thajskou masáž.

Autor: www.s-kit.cz

Udělejte ze svého muže ochránce

Pokud jste se také poznala v téhle situaci, neztrácejte hlavu, máme pro vás řešení! Tím je S-kit, exkluzivní novinka na českém trhu, se kterou zabodujete u každého muže. O co vlastně jde? S-kit je kompletní záchranná sada obsahující vybavení, které vám usnadní přežití krizových situací. I mužům 21. století stále velí pudy chránit bezpečí rodiny. Mnohem více registrují neštěstí odehrávající se po celém světě. Uvědomují si, že sněhové kalamity, blackouty, teroristické útoky či hospodářské kolapsy mohou vypuknout kdekoliv a kdykoliv. Proto si pořizují zbrojní průkazy a zabezpečují své domovy proti vloupání nebo přírodním katastrofám. Splňte svému muži přání a nechte ho, aby se stal ochráncem vašeho rodinného bezpečí. Darujte mu S-kit, se kterým se bude konečně cítit jako opravdová hlava rodiny.

Autor: www.s-kit.cz

Unikátní dárek, který ještě nikdy nedostal

S-kit není hračka, která brzy omrzí. Je to ochránce, který umožní vaší čtyřčlenné rodině přežít 14 dní bez závislosti na okolním světě. Jeho obsah zkompletovali odborníci na krizové situace a nutriční poradci, kteří mysleli opravdu na vše. S-kit obsahuje 168 porcí vysokoenergetických trvanlivých potravin nejvyšší kvality, které si oblíbili horolezci, vojáci a záchranáři po celém světě, trvanlivé zásoby tekutin, hygienické potřeby a další vybavení, které v nouzi pomáhá zachránit lidské životy.

Jelikož se jedná o zcela ojedinělý produkt na českém trhu, garantujeme vám, že váš partner ještě nikdy nedostal nic podobného. Dostupný je pouze v e-shopu na www.s-kit.cz. S-kit je dárkem nejen pro vašeho muže, ale pro celou vaši rodinu.