Autor: Slevomat.cz

Více informací

Nevěřte mýtům

Kolem nakupování módy na internetu koluje řada mýtů, kterým stále bezhlavě věříme. Nemáme se přitom čeho bát, jak potvrzuje například známá módní bloggerka Nika Chic: „S nakupováním módy na internetu mám jenom dobré zkušenosti. Pokud nakupujete na osvědčených portálech, jsou veškeré obavy zbytečné.“

Máte strach z toho, že vám oblečení nebude správně sedět? V takovém případě však vždy máte možnost vrátit ho do čtrnácti dnů, a to bez udání důvodu. Pokud nakupujete na Slevomatu, tak stačí zboží poslat zpět a peníze dostanete na účet bez řečí a zbytečných problémů.

Autor: Slevomat.cz

Více informací

Internet kromě peněz šetří i čas

Čas nemusí být vašim nepřítelem, když ho dobře využijete. Nemusíte se přece o víkendu nebo po práci vydávat na půldenní nákupy do přelidněných nákupních center, které z vaší peněženky tahají jenom peníze. Návštěva obchodního centra určitě neskončí jenom u pár triček a bot. Okolní prostředí vás takřka donutí si dát oběd, kávu a nakoupit spoustu dalších věcí, které rozhodně k životu nepotřebujete. Oblečení na Slevomatu si ale vyberete v klidu na počítači a ušetřené odpoledne můžete věnovat rodině nebo například dlouho odkládanému úklidu?

Autor: Slevomat.cz

Více informací

Od plavek až po oblečení na hory

Nabídka Slevomatu je natolik pestrá, že byste jen marně hledali něco, co v sortimentu nemají. Ať se v létě chystáte k moři nebo na hory, pravidelně sledujte nabídky Slevomatu. Proč platit v kamenných prodejnách víc, když víte, že na internetu můžete ušetřit nemalé peníze?