Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Ohromte přátele a rodinu profesionálním fotoaparátem

Dnešní doba je dobou vizuální. Naprosto běžně používáme fotografie a videa jako prostředek komunikace, a jsme jimi obklopeni nejen v digitálním prostoru. Rádi byste mezi ostatními vynikli a předvedli co ve Vás je? Vivo X80 Lite může skvěle dopomoci k tomu, aby měla Vaše fotografie a videa na sociálních sítích úspěch.

Díky 64megapixelovému zadnímu fotoaparátu doplněnému o 8megapixelový širokoúhlý fotoaparát to máte jednodušší než kdy dřív. A ani tma Vás už nezastaví. Fotoaparát totiž ve tmě minimalizuje rozmazání snímků a podporuje delší expoziční čas, čímž vytváří jasnější a čistší snímek. 50megapixelový přední HD fotoaparát vybavený umělou inteligencí také nezaostává pozadu. I on dokáže ve tmě fotit skvělé snímky. Selfie v noci tak už nebudou žádný problém.

Prozkoumejte nové funkce fotoaparátu a vzdělejte se

Pohrajte si v chmurných podzimních dnech s paletou různých funkcí jako je efekt Motion Blur, který odděluje osoby od pozadí, a třeba ho doplňte i o zábavné portrétní filtry. Proč s takovou výbavou nezkusit vylepšit svoji profilovku nebo neudělat portréty členům domácnosti do rodinného fotoalba? Na své si přijdou majitelé napříč generacemi. 

Vivo X80 Lite navíc přichází s novou funkcí Vlog Movie, která zlepšuje zážitek z natáčení pomocí videí a výukových programů. Smartphone Vás sám naučí, jak správně točit v různých podmínkách a prostředích. Chcete vytvořit akční videoklip nebo jen krátké video jako přání k narozeninám? Natáčení nikdy nebylo snazší. S optickou stabilizací obrazu navíc zaznamenáte plynulé video třeba i za běhu.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Nabijte si telefon z 0 na 60 % za půl hodiny a vyražte do víru dění

Všichni víme, že slabinou všech moderních telefonů je dlouhá doba nabíjení. Vivo X80 Lite ale dodává ke svým telefonům 44w nabíječku, která zajistí bleskurychlé dobití. Díky ní Vám už nic neuteče a budete tak moct rychle vyrazit do víru dění. Jeho 7,9mm tenké tělo navíc skvěle padne do ruky.

Nechte si venku podzimní paprsky slunce pohrát s krytem Vašeho telefonu a sledujte, jak se mění jeho barva. Díky fluoritovému sklu pokrývajícímu zadní panel se při vystavení UV světlu mění jeho odstín. V průběhu dne zazáří celou škálou barev. Tak na co ještě čekat?

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit do 2. října v časově omezené slevě za 9 999 Kč. K nákupu obdrží fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru. Po zvýhodněné akci bude model k dispozici za standardní cenu 10 999 Kč.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Více informací naleznete na www.vivo.com nebo na IG vivo_czech.