Již druhou dekádu se snaží kvalitně mapovat trh nejen v ČR, ale také v dalších 19 zemích celé Evropy. Vzhledem k touze se neustále zlepšovat a poskytovat ta nejdůvěryhodnější data, nabízí všem svým registrovaným členům - těch je pouze v ČR již téměř 20 tisíc - férový přístup bez skrytých háčků. Každý názor se počítá a je škoda si ho nechávat pro sebe, přidejte se i Vy! Pro koho jsou průzkumy určené? Pro všechny, kdo rádi smysluplně využívají volný čas. Členem se může stát opravdu každý. Student, nezaměstný, ženy na mateřské dovolené nebo lidé v penzi. Pokud tedy máte stabilní připojení k internetu a chuť podělit se o své názory, můžete se zaregistrovat třeba hned!

Autor: Talk online panel GmbH

Jak se stát členem?

Jak již bylo uvedeno, stačí se zdarma registrovat na www.talkonlinepanel.com a po potvrzení registrace, celý proces netrvá déle než 5 minut, už pouze čekat na první pozvánku k průzkumu. Ty jsou zasílány formou zvacích e-mailů a v případě, že by tázaný neměl zrovna čas, není problém, další průzkum je již určitě na cestě. Dotazníky jsou koncipovány tak, aby jejich vyplnění netrvalo dlouho, žádné vypisování odpovědí, pouhé zaškrtávání možností!

Odměny!

Za každý úspěšně dokončený průzkum jsou na Váš účet připsány body, které lze po dosažení určitého počtu směnit za různé odměny. Jejich nabídka je neustále rozšiřována. Možnosti přivýdělku jsou různé: zaslání hotovosti na Váš bankovní účet, dárkové poukázky do Vám známých obchodů, předplatné časopisu nebo bohulibá činnost v podobě zaslání daru jedné z charitativních organizací. Máte známé, kamarády a kamarádky, kteří by si chtěli také přivydělat. Není problém! Za každého z pozvaných, který se zaregistruje a dokončí alespoň jeden dotazník, získáte nemalý počet bodů navíc.

Více informací se dozvíte ZDE.