„No jdi, je to celé tvoje,“ dal své manželce jasný pokyn William a doplnil ho nepřehlédnutelným gestem, když svou manželku popostrčil k DJskému pultu. Kate se jenom hlasitě smála. „William má ale mnohem více zkušeností než já,“ pronesla vévodkyně a vedena DJ Shanem Peterem hrábla do desek a hned se rozesmála. Přihlížející ji okamžitě odměnili nadšeným potleskem.

Když ji vystřídal William, bylo jeho mixování o poznání topornější. „Kate byla úžasná, ale on zase umí pilotovat vrtulník,“ zhodnotil lekci za gramofony DJ. Pak prohodili pár slov s přítomnými. Klient centra pro mladé hudebníky Marcus, který je na vozíku, se pak prince zeptal, co má rád za hudbu.

"Poslouchám house, trochu rock’n’roll a R’N’B. Nejsem moc velký fanoušek heavymetalu, i když bych chtěl. Ale neposlouchám ho,“ odpověděl mu vždy galantně usmívající se William.

Nutno podotknout, že královský pár oblečený on: do tmavého obleku s bílou košilí a červenou kravatou, ona: do pudrově růžového kostýmku s poměrně odvážným výstřihem, působili vedle DJ v tričku s čelistmi a vytahaných džínách jako pěst na oko, což však milovanému páru všichni odpustí.