Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka zabila dítě, protože ji rušilo od hraní Farmy

Kvůli hraní Farmy na facebooku matka zabila svého tříměsíčního syna
Kvůli hraní Farmy na facebooku matka zabila svého tříměsíčního syna  (Autor: facebook)
Autor: INT, šim - 
29. října 2010
07:49

Závislost matky na hraní hry Farmwille na sociální síti facebook ji dovedla k brutálnímu činu. Zabila svého tříměsíčního syna Dylana Lee jen kvůli tomu, že ji svým pláčem rušil od hry!

Američance Alexandře V. Tobias (22) hrozí až doživotí za to, že doslova utřásla k smrti svého tříměsíčního syna. Krkavčí matku totiž rozzuřilo, že začal plakat, když se ona věnovala tak ‚důležité‘ činnosti, jakou je hra na facebooku. Případ se odehrál v lednu tohoto roku, teprve až nyní matka stane před soudem.

Tobias vypověděla, že poté, co ji zachvátil vztek a dítětem zatřásla, synka položila na pohovku v obýváku svého bytu a šla si vykouřit cigaretu, aby se uklidnila. Její pes pak údajně na pohovce dítě dráždil. Chlapeček začal plakat, to matku šíleně rozzuřilo. Vrátila se do obýváku a miminkem třásla tak mohutně, že přestalo dýchat.

Podle policejních záznamů žena žijící na Floridě uvedla, že se dítě v momentě, kdy ho týrala, možná udeřilo hlavou o počítač.

Deník Times-Union napsal, že se žena dopustila vraždy druhého stupně, za niž ji podle floridských zákonů hrozí trest 25 až 50 let vězení. Za tento brutální čin by také mohla dostat doživotí.

kejt.kejt ( 13. listopadu 2010 21:56 )

Je hrozné co se na tom světě děje,myslím si že je to z agrese která na nás kouká z televize a počítačů,sned kdyby to vše nebylo ,žilo by se lépe,chuďátko miminko

mi1sa ( 8. listopadu 2010 23:03 )

měla státní maturitu tak by se to nestalo

mi1sa ( 8. listopadu 2010 23:03 )

měla státní maturitu tak by se to nestalo

chloeee ( 2. listopadu 2010 16:00 )

Kolik Cechu uz ubilo a udusilo dite ze stejnyho duvodu--ty vypatlanej Cechu!

iribr ( 30. října 2010 15:43 )

za to hry nemuzou. Kdyby nehrala hru, treba by se divala na televizi a miminko by ji rusilo u sledovani telenovely. Ma smulu, ze je Americanka. U nas by sla max na 8 let a kdyby byla romka tak by ji to bylu orcite i zkraceno a pak by mohla sazet obili z vesela dal.

Zobrazit celou diskusi