Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásnou gymnastku našli mrtvou v restauraci: Byla napasovaná v kuchyňském výtahu!

3. prosince 2014
22:16

Byla populární a vyznamenaná gymnastka. Všichni ji měli rádi, ale Brooke Baures (†21) z amerického Fountain City ve Wisconsinu již nikdo z jejích přátel cvičit neuvidí. Její mrtvolu totiž našli napasovanou v malém kuchyňském výtahu v restauraci. Policie se nyní snaží zjistit, co se blonďaté krásce stalo.

Brooke byla úspěšná gymnastka, na škole byla dokonce vyhlášena dvakrát po sobě gymnastkou roku a získala spoustu medailí i v dalších regionálních soutěžích. Teď už je však s její sportovní kariérou amen.

Krásnou blondýnku našla mrtvou číšnice v restauraci, kde si dívka přivydělávala. Její tělo bylo napasované v malém kuchyňském výtahu, který má stěží rozměr metr čtvereční.

Dívka nejevila žádné známky života a přivolaní zdravotníci konstatovali bohužel smrt. Záhadnou smrt gymnastky, kterou si nikdo nedokáže vysvětlit, nyní vyšetřuje policie.

„Zatím nic nenaznačuje tomu, že šlo o zločin. Nicméně jsme rozjeli vyšetřování a je nařízena pitva,“ prohlásil mluvčí policie ve Fountain City. Vypadá to, že dívka zemřela při extrémně bizarní nehodě...

jeromeklapka ( 4. prosince 2014 10:53 )

Blonďatú kráska...napasovaná vo výťahu...s kariérou je amen...Silné EQ autora

salto ( 4. prosince 2014 09:53 )

Z ho.na bič a ještě s ním zapráská

jerry ( 4. prosince 2014 06:34 )

Blesk, jako jeden z mála, dokáže udělat z prdu kuličku.

fotrpjotr ( 4. prosince 2014 06:25 )

Je pomalu škaredá jako Kuchařová.

Zobrazit celou diskusi