Středa 10. dubna 2024
Svátek slaví Darja, zítra Izabela
Oblačno, déšť 13°C

Muž (80), který kouří zvířecí výkaly: 60 let se nemyl a teď hledá lásku!

Amou Haji (80) by rád našel lásku, které by nevadilo, že se 60 let nemyl.
Amou Haji (80) by rád našel lásku, které by nevadilo, že se 60 let nemyl.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: štš - 
17. ledna 2014
07:00

Kdyby se konala soutěž o nejšpinavějšího člověka na světě, Amou Haji (80) by s přehledem triumfoval. Tenhle Íránec se totiž neuvěřitelných 60 let nemyl! Přesto působí spokojeně a dokonce by rád našel lásku!

Hajiho potkala v mládí rodinná tragédie, kvůli které opustil civilizaci, zanevřel na hygienu a stal se z něj samotářský podvín. Místní ho přesto mají rádi, protože je prý nekonfliktní a přátelský.

Ale když se mu někdy pokusí nabídnout sprchu, se zlou se potážou – k mytí má totiž averzi. „Kdybych se umyl, udělá se mi špatně,“ tvrdí muž, který noci tráví v díře, nápadně připomínající hrob a přes den se poflakuje v jednoduchém cihlovém domku, který mu místní postavili. Volné chvíle, kterých má požehnaně, vyplňuje kouřením dýmky nacpané sušenými zvířecími výkaly.

Když má hlad, nejraději prý sáhne po hnijícím dikobrazím mase. „A taky piju hodně vody, která naprší do staré nádrže na olej. Třeba i pět litrů,“ prohlašuje Haji, který o sebe i přes nevábný vzhled prý pečuje. „Vlasy a vousy si sem tam opálím nad plamenem, zkontrolovat se můžu v zrcátku,“ chlubí se a dodává, že by na stará kolena ještě rád zažil lásku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ruudazvostravy ( 17. ledna 2014 20:11 )

Paráda,tak ajť de hulyt na pár pátků do Práglu bů.zerantům čů.ráki a bude f bavlně.

hofihofi ( 17. ledna 2014 13:31 )

Tak je to spravne, kdez se clovek nemeje, zalepi se pory a nemoc nemuze do tela. Jak to rikal ten poustevnik v Bretislavovi a Jitce, co bych se myl, bozi desticek omyje.

japos22 ( 17. ledna 2014 13:31 )

No asi je v pohodě -

szyslak ( 17. ledna 2014 12:37 )

Nedovezeme mu Hanychovou?

naidka ( 17. ledna 2014 11:46 )

to je jisté, vem si Eskymáky, ti se taky nemyjí, protože si udržují na těle vrstvu tělesného mazu, která je chrání před zimou. A nemusíme chodit tak daleko, našim cigánům se nemoci taky vyhýbají, protože žijí ve špinavém prostředí a na hygienu si zrovna nepotrpí, viz ty jejich fagany, ty mají odmalička imunitu jak hrom.

Zobrazit celou diskusi