Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Je to tu: Od zítřka startuje v pražském metru netradiční seznamka!

Seznamka na lince metra A startuje 9. listopadu
Seznamka na lince metra A startuje 9. listopadu  (Autor: Blesk)
Autor: shp - 
8. listopadu 2013
20:01

Osamělí lidé se už můžou tetelit na neotřelý způsob, jak možná najít novou lásku. Od zítřka startuje v pražském metru nová netradiční seznamka, které budou vyhrazeny prostřední vagony metra na trase A. Tak co, jdete do toho?

Záměrem seznamky je obnovit komunikaci mezi lidmi. Dnes se spousta lidí seznamuje přes sociální sítě, internetové seznamky a klasický seznamovací rozhovor mezi mužem a ženou skoro vymizel.

Prostřední vagon lásky

Seznamka bude fungovat pravidelně každou sobotu. Vagon, ve kterém se budou lidé potkávat a zjišťovat, jestli to mezi nimi nezajiskří, bude umístěn uprostřed soupravy. Odjet tak můžete z Dejvické až do Hostivaře a najít přitom životní lásku.

Lidé si myslí, že v metru je možné se seznámit

Takže pokud hledáte spřízněnou duši a zkusíte to, držíme vám palce. Ze zářijového průzkumu DPP vyplynulo, že si 80 % lidí skutečně myslí, že je v metru možné se seznámit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 9. listopadu 2013 22:29 )

Osamělí lidé se budou (te)telit ,jak tam bude samý úchyl , šlápota a poťapaní momentálně zaostalí .Tam bych se seznamovat rozhodně nešel , stačí co vídím denně okolo sebe za exoty.

forleni ( 9. listopadu 2013 11:39 )

A kdo si jako myslí že do toho vagonu bude chodit? Samí exoti, svobodný matky s dětma, šlápoty, chlapi co chtějí najít někoho na jednu noc a blbci. Protože normální člověk se takhle seznamovat nebude.

jana999 ( 9. listopadu 2013 09:32 )

no už vidím, jak budou cizincům oznamovat, že do vagonu smí jen ten, kdo se chce seznamovat, nebo starým lidem, už dnes nejste schopný lidi přinutit, aby s kočárkem, kolem a psem nastupovali do toho vagonu k tomu určenýho, tak dejte někdo vědět jak to vypadalo v praxi

punkaca ( 9. listopadu 2013 00:34 )

proc?

punkaca ( 9. listopadu 2013 00:34 )

me se to libi moc..vyborna myslenka..v zemi, kde ziju, se lide seznamuji uz jen pres net a mraky lidi jsou single.. a je to nestesti..jste jak kone na trhu..super..

Zobrazit celou diskusi