Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Z tohoto internet šílí: Zběsilý tanec Harlem Shake je superhit

Šílené tanečky na Harlem shake
Šílené tanečky na Harlem shake  (Autor: Youtube.com)
22. února 2013
05:00

Internet má novou módu. Točit videa Harlem shake. Příběh je jednoduchý. Jeden člověk začne tančit na skladbu a okolí ho ignoruje. Po signálu "Do the Harlem shake" všichni rozjedou zběsilé taneční kreace. Podívejte se na některé kousky.

NA YOUTUBE NAJDETE STOVKY KOMPILACÍ HARLEM SHAKE

ASI NEJŠÍLENĚJŠÍ HARLEM SHAKE, V HLAVNÍ ROLI: PRAČKA

LZE ZAPOJIT I DOMÁCÍ MAZLÍČKY

 

matelko ( 10. března 2013 08:10 )

Dementi

llemurekk ( 7. března 2013 05:48 )

hafanpan ( 23. února 2013 13:37 )

Zase nějaký muzejní socialista zvyklej pochodovat v řadě pod taktovkou státu a když někdo vykročí z řady tak ho popadá panika a volá o okamžitou nápravu!

anyss7 ( 23. února 2013 11:12 )

Aha,je to tu zase. Jakmile někdo nemá co napsat,začne psát o pravopise. Běžné překlepy, v tom nasrání jsem to po sobě nečetl. Ale o to tu nejde. S tou školou jsi to taky trošičku netrefila. Školu, rozhodně ne pomocnou, jsem prolezl naprosto v pohodě. Naopak bych se vůbec nedivil,kdyby jsi ty měla problém i s nějakým učňákem. Úspěšně podnikám a dělám práci co mne baví. Podle tvých dem*ntních názorů musíš být slušně zakomplexovaná kr*va,co se doma nudí. Tatínek tě měl víc mlátit, pak bys tu nepsala takové hovna.

anyss7 ( 22. února 2013 18:30 )

Co je špatného na Facebooku? Co je špatného na Hip Hopu? A co na Housu? To je podle tebe každej,kdo poslouchá hip hop nebo má facebook, dem#nt? Proč zase soudíte všechny najednou? Každý by měl mít rozum a chovat se podle sebe, a i když se ak nechová,tobě to může bejt absolutně u prd#le. Facebook je špatný jen když tam píšeš špatný věci,takže to taky neni o aplikaci,že...? Vše je pouze o LIDECH a ty jsi mě tímhle donutila založit si účet na tomhle stupidním serveru, kam musí psát jen nasraní důchodci,na to,jaká je strašná doba a svět zkažený. Jsem míru milovný člověk, ale tohle vážně nesnášim. Zpal se a skoč z okna,tím té "strašné době" uděláš nejlíp, p*čo.

Zobrazit celou diskusi