Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Olomouci volili Miss Léto: Vyhrála Barbora Hamplová z Brna!

Autor: rys - 
26. července 2009
16:43

V pořadí patnáctou českou letní královnou krásy se v sobotu večer v Olomouci stala studentka Barbora Hamplová (19, 176/53, 89 – 61 – 89) z Brna. Třikrát se jí přitom v minulosti nepodařilo z nejrůznějších důvodů soutěže Miss Léto zúčastnit.

„Třikrát jsem se hlásila, ale vždycky do toho něco přišlo. Letos to ale vyšlo dokonale,“ řekla Blesku šťastná vítězka a dodala: „To, že jsem vyhrála, ale neznamená, že na sobě nemůžu dál pracovat.“ Narážela tím na to, že olomoucká soutěž Miss Léto je považována za odrazový můstek k Miss ČR, Miss World a vůbec do světa velkého modelingu.



„Rozhodně chci Miss ČR a podobné vyzkoušet a pochopitelně uspět jako moje předchůdkyně,“ konstatovala novopečená letní miss. Oněmi předchůdkyněmi  a vítězkami Miss Léto byly v uplynulých 15 letech například Petra Minářová – Miss ČR '96, Kateřina Průšová – Miss ČR 2002, Jana Doleželová – Miss ČR 2004, Eva Čerešňáková – I. Česká vicemiss 2007 či Zuzana Jandová – Miss ČR 2008.

Prestižní soutěž před hotelem Flora v srdci olomouckých parků moderoval už poněkolikáté Leoš Mareš, hosty byli All X, Sagvan Tofi či Miroslav Šimůnek.

Zobrazit celou diskusi