Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotnou ženu rozsekal syrský migrant mačetou: Zastavil ho hrdina, který ho srazil autem

Autor: shp - 
25. července 2016
18:59

Prodávali spolu kebaby v rychlém občerstvení. Jejich vztah byl ale možná více než kolegiální. Syrský migrant (21) se rozhodl svoji těhotnou polskou kolegyni (†45) v jihoněmeckém Reutlingenu zabít. Vzal na ni mačetu a rozsekal jí hlavu. Při svém běsnění zranil dalších pět lidí, než byl zastaven hrdinou, který ho srazil autem.

Útočník a oběť se dobře znali. Co mezi nimi bylo, není jasné. Zatímco vyšetřovatelé prozatím tvrdí, že motiv problémového muže, který se v minulosti dopustil drogových deliktů a krádeží, není jasný, zahraniční média již o důvodu útoku spekulují.

Britský Daily Mail uvedl, že mohlo jít o zločin z vášně. Miloval Syřan ženu, kterou zabil a nemohl mít? Zničilo ho, když se dozvěděl, že je těhotná? Nebo to byla jeho přítelkyně, která ho chtěla opustit? Vše jsou zatím jenom spekulace. Vypadá to však, že šlo o pár. Útočící migrant navíc nebyl psychicky v pořádku.

Podle policie nyní vrah není schopen výslechu, takže z něj žádné informace vyšetřovatelé nedostanou. Muž je zraněný. Jeho řádění totiž ukončil hrdina ve vozu značky BMW, který když viděl, že pobíhá se zakrvácenou mačetou, srazil ho autem.

V tu chvíli na útočníka skočili policisté, kteří ho zpacifikovali a zastavili. Syřan utrpěl zranění v obličeji. Než byl jeho řádění učiněn konec, zranil však mladík pět dalších lidí. Zaútočil dokonce na pár, který jel v autě.

Mačetou rozsekl sklo vozu, načež ženě způsobil vážná poranění v obličeji. Muž utrpěl psychický šok. V blízké restauraci pak sekl mladíka mačetou do obličeje. V nemocnici skončily i dvě další ženy, které napadl. Syřanův útok se podařilo natočit na video.

Útočník byl úplně mimo. S mačetou běhal dokonce za policejním autem,“ řekl webu Bild jeden ze svědků. V Reutlingenu nyní panuje velký strach. Policie však uklidňuje místní obyvatelstvo, že šlo o ojedinělý útok.

Německo se však v posledních dnech stalo místem několika krvavých útoků muslimů. V Mnichově v pátek zaútočil Íránec, který postřílel 9 lidí a 35 jich zranil, než otočil zbraň proti sobě. V neděli odpálil v bavorském Ansbachu bombu Syřan, který se odpálil a zranil 10 lidí.

Krepelka ( 19. srpna 2018 19:42 )

Všichni muslimové jsou psychicky narušení 😒

parma49 ( 24. listopadu 2016 10:11 )

Chudák syřan, jednal s těmi nejlepšími úmysly se svým bohem v srdci a vy jste na něj tak zlí. Ještě že tady máme sluníčkáře kteří se ho zastanou a nabídnou pomocnou ruku.

Poompoo ( 14. října 2016 10:11 )

To jako vážně ? Magor pobíhá po okolí s mačetou a napadá lidi...a bezpečnostní složky jen vyčkávají než se toho ujme obyčejný člověk který už se na to nemůže dívat jak jsou lidi masakrováni a zastaví to řádění. Policie už jen nasadí pouta , záchranáři mu dají náplast na bebíčko a hurá sním do vězení kde se bude mít skvěle. Jděte už do pr.... Ta *** měla být střelena do rukou nebo nohou a veřejně lynčována. Zatím to řádění islámu odnáší jen obyčejný lid na který naše vlády serou.

Zorka ( 13. srpna 2016 03:29 )

Lidi víte vůbec co je islám?Je to ta nejhorší a nejodpornější víra jaká může existovat!Ten jejich uchylnej prorok Mohamed byl do 40 ti let obyčejnej válečník vrah a pedofil,který přepadával a zabíjel a nutil všem ostatním lidem svojí víru násilím,a ještě k tomu pedofil který si vzal 6ti leté dítě za svoji manželku!Mimochodem pedofílie je v Evropě zakázaná!A tohle tady chceme?At táhnou zpátky domůů odkud přišli!Nikdo je tady vevyspělé Evropě nechce!Ani tu jejich ůchylnou pedofilní víru!!!

Zorka ( 13. srpna 2016 03:19 )

Proč sem vůbec lezou?Vždyt je sem nikdo nezval!!!

Zobrazit celou diskusi