Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je tohle „nevěsta smrti“? Před odpálením volala o pomoc! Její páteř skončila na policejním autě

Autor: shp - 
19. listopadu 2015
05:00

Blonďatá žena křičí o pomoc. Její okolí v pařížském předměstí Saint-Denis bylo podle informací policie plné teroristů, takže vypadá nevinně a zoufale. Když se k ní po zuby ozbrojení strážci zákona vydali, bez váhání zmáčkla sebevražedná atentátnice Hasna Aitboulahcen rozbušku a odpálila se do vzduchu. Její ryk o pomoc byla nejspíš jenom krutá lest. Výbuch jí roztrhal celou. Její páteř odletěla několik metrů na policejní auto.

Vzala si život, ale sama zabíjela. Takový byl její cíl, k tomu byla vycvičena. Obětí teroristky Hasny se naštěstí stala jenom policejní fenka Diesel. Nikoho jiného s sebou do pekla nestáhla. Černá vdova z teroristické akce ISIS se odpálila při středečním zátahu na předměstí Saint-Denis v Paříži. Společně s ní zahynul další terorista, kterého zastřelili policisté.

Hasna se snažila policisty zmást tím, že měla na blond odbarvené vlasy. Ty skrývala pod muslimským šátkem, takže nevzbudila nikdy přílišnou pozornost. Podle belgického webu DH.be byla sestřenicí mozku pařížských teroristických útoků, teroristy Abdelhamida Abaaouda. Jeho osud je nejistý, podle zdroje Washington Post byl ve středu zabit, ale francouzské úřady jeho smrt dosud nepotvrdily.

Blonďatá teroristka se uchýlila k té nejhorší lsti. Křičela o pomoc, aby mohla co nejvíc policistů zabít. „Slyšel jsem ženu, která řvala ‘Pomoc, pomoc, pomozte mi!‘. Policie ji několikrát vyzvala k tomu, aby se identifikovala a ukázala. Ona se před ně postavila, ale neodhalila svou tvář. Několikrát vyšla ven a zase se stáhla. Poté byla slyšet exploze, asi ta, při které se odpálila,“ řekl svědek listu The Guardian. "Její poslední slova byla: Není to můj přítel, dodal další zdroj. Myslela tím bratrance Abdelhamida Abaaouda, kterého média považovala za jejího muže.

Po středečním zátahu skončilo v rukách policie 8 teroristů, sedm z nich jsou muži. Všichni budou nyní podrobeni výslechům, aby policisté získali informace o dalších chystaných útocích. Prokurátor François Molins již prohlásil, že francouzská teroristická buňka ISIS plánovala další ataky. Kdy a kde však zůstává záhadou. Celý svět se však bojí.

dyskrymynaclja ( 20. listopadu 2015 20:04 )

její mušli i s knírem hledej v okapech

eseteset ( 19. listopadu 2015 19:52 )

Přesně tak!

drobenakulata ( 19. listopadu 2015 19:11 )

podle vyzoru urcite mela hodne zarostlou musli

fantom88 ( 19. listopadu 2015 16:51 )

"obětí se naštěstí stala jenom policejní fenka Diesel" - jak NAŠTĚSTÍ?? Toho psa je mi nejvíc líto!!!!

jiri.k ( 19. listopadu 2015 15:04 )

Moc pěknou a šikovnou fenku zabila vzteklá a odporná fena. Tý první škoda, tý druhý škoda, že pošla jen jedna. A prej jich osm zatkli, z toho 7 chlapů a ukázali jen jednu hnusnou muslimskou pr.del, ještě měli ukázat tu muslimskou fenu nahatou, vysvlečenou z těch odpornejch smradlavejch mohamedánskejch hadrů.

Zobrazit celou diskusi