Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy revoluce v Rusku: Úřednice zveřejnily pořádně provokativní snímky!

Autor: lm - 
15. srpna 2015
05:29

Chystá se v Rusku sexy revoluce? Místní vysoké státní úřednice sdílejí na internetu pořádně odvážné snímky! Není překvapením, že to v puritánské společnosti vyvolalo pořádné pozdvižení.

Protikorupční úřednice, tisková mluvčí ministerstva sportu, sekretářka na ministerstvu obrany, vedoucí tiskového odboru ministerstva zemědělství. To jsou jen některé z úřednic státní správy v Uljanovské oblasti, které se na sociálních sítích pochlubily pořádně odvážnými a provokativními snímky. 

Dívky se sice fotily, když zrovna nepracovaly pro „matičku Rus“, ale i tak pořádně namíchly místní puritánskou společnost. „Lidé, kteří pracují ve státní správě, reprezentují naší zemi. Neměli by se chovat takto nedůstojně. Neměli by například ani chodit do striptýzových barů. Tohle je prostě nepřijatelné,“ řekl místní politik Vitalij Milonov.

Naštěstí se najdou i tací, kteří mají pro sličné slečny pochopení. „I když je někdo státním úředníkem, neznamená to, že musí být zároveň otrokem své práce. Mají přece právo ve svém volném čase dělat to, co chtějí,“ brání dívky Ivan Zasurskij, profesor žurnalistiky.

brunos ( 15. srpna 2015 07:25 )

 Postrádám diskuzi k pochodu buzíků v Praze.

turan ( 15. srpna 2015 06:49 )

Putler!Ty dovolíš takúto západnú dekadenciu?P o zákaze W-10,by si mal zakázať aj úradníčkam šaty,a obliecť ich do vaťákov!

mandat ( 15. srpna 2015 06:14 )

Amaterske a primitivni.Zvlaste ty faldy na cele ,to je opravdu antieroticke.Nejhezci je ta cervena sukne.Ty rusaci maji opravdu tezke zpozdeni.

Zobrazit celou diskusi