Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Monika a Klárka mají po půl roce dokončený hrob: Z náhrobku je střeží anděl

Autor: Jiří Krušina - 
14. ledna 2014
15:56

Téměř půl roku ležela těla Moniky a Klárky, které záhadně zemřely v Egyptě, v neoznačeném hrobě v Karviné. V druhé půlce prosince Petr Kramný oslovil vyhledávaného kameníka Ploszka. Ten včera doinstaloval celý hrob.

Za jediný měsíc vytvořil kameník Petr Ploszek hrob pro Moniku a Klárku. „Sice je to mé živobytí, ale opravdu z takové práce radost nemám. Nedokážu si tu tragédii představit,“ řekl Blesku Ploszek.

Hrob je originál

Hrob Moniky a Klárky je skutečným originálem. Masivní speciálně naimpregnovaná a leštěná růžová žula pochází z Indie. „Inspiroval jsem se v zahraničí a zadavatel zakázky s návrhem souhlasil. Texty a detaily také vybíral zadavatel,“ dodal Ploszek.

Pláče doma

Blesk vyzpovídal kamaráda Petra Kramného. „K hrobu určitě chodit bude, ale pobrečí si doma. Vypadá, že celou tragédii dobře snáší, ale opak je pravdou,“ uvedl známý od Kramného.

Video Petr K. u hrobu manželky a dcery - Jiří Krušina
Video se připravuje ...

y1xcvbnm ( 24. ledna 2014 12:28 )

jak vidět tak se zahraničím inspirovala celá řada majitelů hrobů, jeden jako druhý, to je dnes moda tyhle žulové hroby

vrtajzub ( 15. ledna 2014 13:19 )

PK je chladnejší než mramor, vyradí detektor lži v prvom kole, ja typujem, že z dôvodu nedostatku dôkazov " NEVINNY ". Zatlka viac než statočne !Tvrdý to chlap !

setroseuros ( 15. ledna 2014 11:06 )

kdyby si dal zalezet driv a zavolal pomoc , nemuselo se to vubec stat! proc pomoc nevolal vi jen on! a jakym zazraakem prezil , kdys jako tvrdl , jemu bylo nejhur , vi taky jen on!! nekde je pes zakopanej! a Kramny vi kde!

pgga ( 15. ledna 2014 06:31 )

Are you out of your mind?..First of all..your English completely sucks..second of all do not call me..your dear one..get it?..You are once again as I said previously in a serious need of help..sooner the better...lastly..I shall completely ignore you from now on( as hard as it is..lol..)...ghetto?..No..Southern California..La Jolla...the best...but then again..oh well..you have no clue do you...

pgga ( 15. ledna 2014 03:21 )

Seriously..what the ...are you talking about?..Slovak language?..Are you nuts or what?..You are so fu.ck up...don't you get it?...You need help..soon...even though I'm sure you don't think you do..but ..what you are doing here..is some serious ..messed up..you know what..Shut the fuck up...

Zobrazit celou diskusi