Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozmetaná obhajoba Petra Kramného: Žádná otrava! Na místě činu zvracení nebylo, tvrdí kriminálka

Obhajobu Petra K. nabouralo tvrzení kriminalisty Pospíška, že Monika a Klárka nebyly otráveny!
Obhajobu Petra K. nabouralo tvrzení kriminalisty Pospíška, že Monika a Klárka nebyly otráveny!  (Autor: Archiv Blesku, Reprofoto FTV Prima)
Autor: psch - 
9. března 2014
05:00

Naprostý zvrat nastal v případu vraždy Klárky (†8) a Moniky (†36) v Egyptě! Policejní tým, který se vrátil po týdnu z Hurghady, totálně rozprášil obhajobu Petra Kramného (35). Závěr pitvy totiž vyloučil, že se otrávily! Informaci včera přinesla TV Prima v Krimi zprávách.

Tým policistů se po týdnu vrátil z Egypta s šokujícími informacemi! „Nebyla to intoxikace, jak bylo prezentováno. Pokud půjdeme do minulosti, policie o tom nikdy nemluvila. Závěry pitvy hovoří zcela jasně, že o intoxikaci nešlo, na místě nebylo žádné zvracení, průjmy,“ řekl televizi Prima FTV ředitel Služby kriminální policie a vyšetřování Milan Pospíšek.

Původně se totiž hovořilo o otravě (tuto informaci přinesli egyptští lékaři), na čemž postavil svou obhajobu Petr Kramný i s důkazními materiály – například pozvracenou mikinou, kterou později poslal z Egypta. Ačkoliv čeští policisté v Egyptě původně prokurátora nezastihli, nakonec prý štěstí měli. To už momentálně ale postrádá Petr Kramný.

Shodné výsledky

„Já mohu pouze uvést to, že závěry šetření egyptské strany se shodují se závěry šetření, které provedla česká policie. Zejména co se týká důvodu úmrtí obou poškozených,“ řekl Pospíšek. Původně nejspíš mělo jít o pouhé doplnění informací, možná ani sami policisté netušili, že přijedou s tak převratnou informací. „My jsme primárně jeli zjišťovat věci k případu Petra Kramného, ale součástí naší práce bylo i navázání kontaktu s egyptskou policií,“ řekl Pospíšek.

„Na místě jsme neprováděli žádné procesní úkony. Žádné výslechy, nebydleli jsme v hotelu Titanic Palace, na místě činu,“ doplnil šéf kriminálky. Zdá se, že pětiměsíční snažení nese ovoce. Tak dlouho totiž prý trvalo dohodnutí cesty do Egypta, kde před sedmi měsíci zemřela dcera Petra Kramného Klárka (†8) a žena Monika (†36). Pravý důvod smrti policisté ale tají.

 

romkavbase ( 15. března 2014 16:43 )

jaký ztrátě klientů

rudin64 ( 14. března 2014 11:34 )

Už běžte do ři.i s těma Kramnýma. Ty to není nic jiného než ten deb.l a ta ču.a. Škoda je jen ty malý nikoho jiného. Napiště že se sem stěhují ptáci a je to lepší.

tiffany250 ( 11. března 2014 12:55 )

Ať už zemřely jakkoli, je již 100% jisté, že to udělal Petr Kramný! On totiž po celou tu dobu tvrdil, že všem bylo špatně a včetně jeho měli zažívací potíže! Jestliže se teď ale ukázalo, že nezemřely na otravu, ale příčina smrti byla jiná, pak je to jasný důkaz, že Kramný lhal a tedy je vrah. Kdyby je totiž zabil el. proud bez jeho přičinění, tak by si nevymýšlel nějakou otravu, ale klidně by to přiznal, že Moniku zasáhl např. v koupelně proud. To by ale nebyla zasažená i Klárka a kdyby ano, pak by obě ležely v koupelně a ne v posteli!!!

lamis ( 10. března 2014 11:59 )

ahoj morisku ,to je marny tapetuje postupne ma na to cas ,as je na materske dovolene

pepazdepa2 ( 10. března 2014 04:06 )

Já jsem na otravu nikdy nevěřil, protože znám pravdu. Bylo to uhranutí!

Zobrazit celou diskusi