Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nemocný Stanislav Gross: Další stadium nemoci! V divadle ho museli nosit...

Autor: lbp, lmk - 
30. prosince 2014
05:40

Zdravotní stav bývalého premiéra Stanislava Grosse (45) se čím dál víc zhoršuje! A podle informací Blesku už je v dalším stadiu nemoci, která ze zdravého chlapa udělala trosku.

Podle zdroje Blesku se o tom přesvědčili návštěvníci předvánočního představení Antoinetta – královna Francie v Divadle Hybernia. „Chudáka ho do hlediště nesli na židli,“ svěřil.

Gross, jenž bojuje s amyotrofickou laterální sklerózou, známou z facebookové »kyblíkové výzvy«, na představení dorazil kvůli svým dcerám Denise (17) a Natálce (12), které v něm hrají. „Říkal, že je šťastný, že je bude moci ještě vidět. Vypadal hodně špatně. V jednu chvíli ho pak museli z hlediště vynést pryč na toalety. Tam strávil skoro 45 minut,“ sdělil nám zdroj z divadla, který si ale nepřál být jmenován. „V následujících dnech pak museli Grosse převézt do nemocnice, kde ho pravidelně navštěvovala rodina,“ dodal.

Manželce Šárce (45) údajně lékaři řekli, že jde o další stadium zákeřné nemoci. Ta ale na esemesku Blesku zareagovala: „Standa v nemocnici nebyl. Svátky jsme měli společné doma.“ Blesk byl první, kdo na Grossův zdravotní stav v minulosti upozornil.

Amyotrofická laterální skleróza

Amyotrofická laterální skleróza je onemocnění mozku, které způsobuje degeneraci a ztrátu buněk centrální nervové soustavy. Nastává postupná svalová ochablost a odumírání svalstva. Nemoc je neléčitelná a její průměrná délka je 2 až 5 let. Pak člověk umírá.

stubbi ( 12. března 2015 18:29 )

 Kdysi pred lety, jak zacinal, poznala jsem ho, jak organizoval miting tehdy pro CSSD, byl to mlady, sebevedomy frajirek. ANo, je nemocny, hodne lidi mu preji, aby se uzdravil, nejsem nejak extra verici, ale nesnasim lidi, co se uchyluji k bohu, kdyz jsou na tom podone jako on , nebo jeste hure, nezavidim mu penize ani ceho dosahl, my meli vse, ale diky podnikani jsem si sahli az na dno, prisli jsem o vse a zacinali znovu od nuly, a bylo to sakra tezke. Kdo mohl si do nas kopl, odesli jsme pracovat do zahranici, kdem za tu samou praci jako v Cesku mame 2x takove penize. Je mi lito jeho deti, ale jeho samotneho jako cloveka ne, protoze co on udelal pro lidi. Ja osobne nevim o nicem. Zklamal mne pan Zeman, u ktereho mam rada jeho prirozenost, zadne kudrlinky, ale ve vysoke politice jich je obcas zapotrebi, ale porad si myslim, ze udelal pro lidi daleko vice, nez pan Gross. Prala bych mu, aby se uzdravil a mohl napravit vse, za co se ted kaje

jity ( 2. ledna 2015 11:23 )

koloťuk vám vadí, ale Krejčíř, za kterým jsou mrtvoly a nakdradené miliardy je hrdina.

tgbb. ( 1. ledna 2015 22:17 )

Prý to může trvat ještě až 5 let.

cauxichti ( 1. ledna 2015 14:53 )

Klidně bych mu druhou šanci dal, myslím, že už pochopil, že peníze člověka šťastného neudělají

gabreta ( 1. ledna 2015 13:35 )

Jen kdybys znal CITRONA osobně, tak představa že by tenhle blb měl bejt nájemnej vrah, tak to vyjde nastejno, jako kdybys věřil, že santixkauz vystudoval VŠ Filozofickou!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa