Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Za drsné výroky o pravičácích chce Němcová podat trestní oznámení

Autor: INT, lm - 
27. října 2012
15:12

Drsný výrok, který se objevil na facebookovém profilu pod jménem komunisty Jaromíra Petelíka na Facebooku bude řešit i předsedkyně Poslanecké Sněmovny Miroslava Němcová. Ta se chystá podat na zastupitele Prahy 8 trestní oznámení. Tedy v případě, že by se prokázalo, že to opravdu napsal on.

"Je čas rozvěšet pravičáky po městech republiky, vyvlastnit násilím všechny podnikatele, do desátého kolena zabavit majetky jejich rodinám." Tak touto větou šokoval na Facebooku zastupitel Prahy 8, komunista Jaroslav Petelík. Jeho prohlášení neuniklo pozornosti.

Sám údajný autor odmítá, že by za zmíněnými slovy stál on. Podle serveru Novinky.cz napsal Petelík ihned po zveřejnění ostrého výroku zprávu místopředsedovi KSČM Dolejšovi, ve které se od sdělení distancuje. Výrok odsoudili i Dolejš spolu s šéfem KSČM na Praze 8 Zdeňkem Nagovským.

„Já se to dozvěděl až z Blesku. To, že výroky jsou údajné, samozřejmě tvrdí on, popírá, že by něco takového napsal, vzkázal, že se hodlá bránit právní cestou. Musím počkat, až se vrátí ze zahraničí a budu očekávat vysvětlení a důkazy, že tyto výroky nejsou jeho,“ řekl Dolejš pro Blesk.cz.

Poslankyně za KSČM Kateřina Konečná to vidí stejně. „Nedá se říct nic jiného, než pokud se to potvrdí, tak je to absolutně nepřijatelné a musí to vyřešit jeho stranické orgány. Pro mě to byl velký šok, nedovedu si představit, že to může někdo vypustit z úst nebo napsat, je pro mě nepřijatelné, aby dál vystupoval za KSČM. Ve svém okolí neznám nikoho, kdo by o tom vůbec přemýšlel, natož to napsal.“

Petelík chystá proti průvodci příslušné právní kroky a není zdaleka jediný. Trestní oznámení se chystá podat i předsedkyně sněmovny Miroslava Němcová.

ma-o ( 3. listopadu 2012 07:45 )

Němcová, to by jsi musela zažalovat většinu lidí v této rozkradené zemi, jen díky lenosti tohoto národa jste ještě tam kde jste.

ariatutti ( 31. října 2012 21:01 )

SUPER clanek, ale to nam elektriku nebo benzin nezaplati! Zatimco kolegyne v praci mi dnes ukazala zajimavy zpusob privydelku z domova www.Cervena-Cerna.cz a to je jine kafe! Prestoze nejsem nejbystrejsi, tohle jsem pochopila behem 3 minut a hned jsem si vydelala prvnich par stovek, a to prakticky bez prace Kdyztak to omrknete taky

dariadida ( 31. října 2012 18:11 )

Do vyplaty daleko a kapsy prazdne? :o Nebudte smutni, sanci je spousta! Ale nez vyhazovat penize za losy a loterie, je lepsi zkusit navod vysvetleny na www.Cervena-Cerna.cz - da se to naucit za chvili a pri trose snaze se da prijit na moc hezke a jiste penize. Zkuste to

rezacek ( 31. října 2012 08:59 )

A to je špatně?

rezacek ( 31. října 2012 08:56 )

Tahleta bezvýznamná prodavačka knih odněkud ze Žďáru nad Sázavou zavětřila další možnost, jak se zviditelnit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa