Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Europoslanec Kožušník: Na první zasedání EP přišel v cyklodresu!

Autor: ČTK, pal - 
15. července 2009
14:56

Europoslanec ODS Edvard Kožušník (38) splnil svůj slib, který dal před volbami voličům. Na první zasedání nového Evropského parlamentu ve Štrasburku dorazil z Prahy na kole a mezi své kolegy usedl v cyklistickém dresu!

"Překvapil mě obrovský zájem lidí," řekl Kožušník ke své cestě. Jedna z mála nepříjemných události se podle něj stala až v hotelu ve Štrasburku, kde jeho společníkovi, který ho na cestě doprovázel, ukradli kolo.

Europoslanec po příjezdu do budovy EP zopakoval, že svým výkonem chtěl popularizovat novou dvaapadesátičlennou europoslaneckou frakci evropských konzervativců a reformistů, v níž působí. Zároveň také kandidaturu Madridu jako jediného evropského města na pořadatelství letních olympijských her v roce 2016.

Hlavní část cesty nového europoslance vedla přes Německo, po ose Norimberk - Karlsruhe - Kehl. Zážitky z cesty Kožušník popisoval na svém webu, který hojně využíval ve volební kampani.

Přislíbil zveřejnit i vyúčtování cesty, kterou si platí ze svého. Z europoslaneckých náhrad by ji beztak uhradit nemohl, protože, jak uvedl, s cestováním na kole nepočítají.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 15. července 2009 16:06 )

rozumnější sliby ? Nebo ty by šly dodržet obtížněji ?

benicek10 ( 15. července 2009 15:55 )

Snad konečně solidní politik co umí držet slovo a taky pěknej chlap!Snad mu to vydrží....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa