Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vlčák pokousal tříleté dítě

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Městská policie Praha)
Autor: jos, čad - 
10. září 2009
20:14

V Třešti na Jihlavsku dnes (ve čtvrtek) pokousal vlčák tříletého chlapce. Případ vyšetřuje policie.

Malý kluk (3) utrpěl vážné poranění pravého oka - víčka. Byl převezen do nemocnice v Jihlavě a pak letecky do necnice v Brně. Případ vyšetřuje policie. Pes podle prvních informací patřil rodině.

monjja ( 11. září 2009 10:37 )

A tenhle názor se mi líbí taky...to je přesně ono!!! Tohle všechno doufám, že čtou ti rodiče!!! A vůbec všichni rodiče, co mají doma psa (i kdyby to měl bejt "jen" krysařík)...

monjja ( 11. září 2009 10:35 )

Já naprosto souhlasím, tuhle jsem viděla pořad o převychování psů...říkala ženská, že většího psa NENECHÁVAT s dětmi o samotě...ono žádnýho psa bych nenechala s dětmi o samotě, tak za tohle nesou vinu bez debat jen rodiče...nakopat *** a psa sebrat, takovejm lidem nepatří vůbec do ruky!!!

siroky11 ( 10. září 2009 23:07 )

byl agresivní. Pracoval jsem s NO skoro 20 let. Ale ty rozjančené dětičky, to je problém. Psa tahají, dloubou, pošťuchují a jednoho dne i tomu psovi dojde trpělivost.Vinu bych dával dospělákům. Proč nechávají tak velkého psa o samotě s děckem?! Teď veškerou vinu jistě budou svádět na psa a ten malinký pokousaný "chudáček" je v tom nevině, že?

osbourne ( 10. září 2009 22:04 )

Tak ty jsi zde napsal nejlépe. Pes za to nemůže. Jen ti lidé. Není dál psáno nic podrobně... je to ve vyšetřování. Pes nesmí být odstrkován, naopak... stejná péče, jako k dítěti. Brzy se naučí, že má to lidské štěně ochraňovat. Nesmí nabýt dojmu, že je to vetřelec a on ztratil svou pozici v rodině (smečce).

vodnici ( 10. září 2009 21:47 )

je pravda že velký pes je velký pes ale když už toho psa v rodině MÁM dříve než to dítě tak si dávám sakra pozor na dítě protože neví kam až může zajít něž tomu psovi ublíží, a chudák pes je najednou odstrčený kvůli nečemu tak (podle jeho myšlení) banálnímu jako je štěně!! Bohužel jeto tak a mnoho lidí si to neuvědomuje a pak zbytečně trpí spousta neviných zvířat za BLBOSTI LIDÍ

Zobrazit celou diskusi