Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mirek Topolánek má hodinky za 670 tisíc! Kde na to vzal?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová, Renata Vyšínová, jos - 
16. srpna 2009
23:02

Proslulý »luxusní hodinář«, pražský primátor Pavel Bém, musí blednout závistí! Jeho věčný rival expremiér Mirek Topolánek má zase navrch! Bém má sice hodinky za 420 tisíc, ale Topolánek nosí minimálně patery v hodnotě 670 tisíc korun!

Zlaté omegy nebo limitovaná série primek – z fotografií Topolánka je patrné, že si na kvalitní a drahé hodinky potrpí. To Nedělnímu Blesku potvrdili i renomovaní znalci, kteří ale z profesních důvodů nechtěli zveřejnit své jméno.

Ze svého platu by si přitom expremiér takový luxus nemohl dovolit. Jako poslanec bere 61 400 korun hrubého měsíčně spolu s 37 tisíci korun náhrad. Třicet tisíc dá měsíčně své manželce Pavle jako alimenty na syna Tomáše, navíc platí hypotéku 40 tisíc Kč. Čistého mu tak zbyde ani ne 25 tisíc.

380834:gallery:true:true

380836:gallery:true:true

380840:gallery:true:true

Kde tedy na hodinky vzal? A jestli je od někoho dostal, pak od koho a za co? Na dotaz Blesk.cz však ani tentokrát Topolánek nereagoval...

Z čeho tedy platí všechny ty luxusní dovolené, pronájmy vil, drahých aut, jachet...? Když už má tolik super hodinek, musí vědět, že je čas. Čas všechno vysvětlit!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

m.h.lapchik ( 17. května 2010 12:47 )

Me se ptejte! Jsem ctyricatnik. Nejsem politik ani celebrita. Deset let jsem nebyl v praci. Mam vic hodinek a za vic penez nez on. A to se ani v jinych cinnostech nesidim. Kde na to beru? Muj problem. Mimochodem kdyz se clovek podiva na Topolanka musi mu byt jasne ze cena jeho hodinek je scifi. To mame ctyri fejky po sto dolarech. Plus postovne. Jak ho znam clo ani dph neplatil. Takze do desitky nasich babek to mel doma. Pri jeho byt i jen oficialnich prijmech je to jako by mel za komancu primky. A ty jeho dnesni Eltony nebot nazyvejme veci pravym jmenem!? Ty asi dostal za analni sex s Prokopem. To si tedy vybral ambasadora. Prokope jsi jednicka.

guppy ( 21. srpna 2009 14:16 )

Jděte už fakt do řitě. Koho zajímají hodinky nějakého Topolánka? Já mám hodinky za 500,- u ťamanů a taky o mě nepíšete

ylatouf ( 19. srpna 2009 11:19 )

je to arogantní blb, ale na rozdíl do vás závistivců umí vydělat peníze.Vy žerete topinky s česnekem a sedíte celé dny u počítače i v práci a h..vno děláte.Jděte něco smysluplného dělat ať máte taky na hodinky a na dovolenou.

mkjhgf ( 18. srpna 2009 18:31 )

Viděl jsi někdy Topolánka nakupovat u ťamanů.To by byl předvolební tah co?

mkjhgf ( 18. srpna 2009 18:26 )

Myslíte si,že drahé hodinky pana Topolánka ukazují lepší časy jen jemu nebo i nám ostatním?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa