Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nenapravitelný Berlusconi: Sex s prostitutkou bez kondomu!

18-ročná kráska Noemi Letizia spôsobila talianskemu premiérovi Berlusconimu množstvo problémov.
18-ročná kráska Noemi Letizia spôsobila talianskemu premiérovi Berlusconimu množstvo problémov.  (Autor: acs, Bild)
Autor: INT, rvs - 
22. července 2009
16:18

Ze zveřejněného přepisu telefonního rozhovoru mezi prostitutkou Patrizií D’Addario a jejím pasákem jasně vyplývá, že italský premiér Silvio Berlusconi (72) nepoužívá kondom!

Pasák jménem Giampaolo Tarantini (34) 'dodával' dívky na večírky Silvia Berlusconiho, o kterém je známo, že si velmi potrpí na hrátky s krásnými ženami. Dohodil Berlusconimu i prostitutku jménem Patrizia D’Addario (42).

Za sex s Berlusconim slíbil pasák Tarantini prostitutce slíbil tisíc euro, ale varoval jí, že to bude bez kondomu. Patrizia se zpočátku zdráhala na sex bez kondomu přistoupit. "Ale no tak, vždyť je to Berlusconi," přesvědčoval ji "kuplíř".

Berlusconi a jeho favoritka Berlusconi a jeho favoritka | youtube.com

Že se mu to pomocí slíbených peněz a 'dárečku navíc' podařilo, je z telefonní nahrávky rovněž zřejmé. "Celou noc jsme nespali," postěžovala si Patrizia svému pasákovi den poté po telefonu. Jak se zdá, italský premiér je i ve svých 72 letech stále při chuti. Ale s tím bude brzy konec...

Kajícník Berlusconi: Od sexu mu pomůže otec Pio

Už žádná školačka Letizia ani prostitutka Patrizia! K čertu s hříšnou vilou Certosa, kde byl vyfocený nahý premiér Mirek Topolánek!

Tak teď podle přátel přemýšlí italský premiér Silvio Berlusconi. Změnit se z notorického proutníka na svatouška mu má pomoci svatý otec Pio.

Berlusconi se chce kvůli svému polepšení vydat na kajícnou pouť do města San Giovanni Rotondo. A stejně jako tisíce poutníků chce požádat nabalzamovaného kapucínského mnicha Pia o zázrak.

369614:gallery:true:true

Ten je opravdu ovládal. Muž, který zemřel v roce 1968, půlstoletí krvácel jako Ježíš z pěti ran na rukou, nohou a v boku. Dokázal prý ale také být ve stejnou chvíli na dvou místech, mluvit jazyky, které se nikdy neučil a číst z duší lidí. Otázkou je, jestli zázrak přeměny Berlusconiho z hříšníka nebude už nad síly nebohého mnicha.

Celý přepis telefonního rozhovoru mezi Berlusconim a prostitutkou

 

gogo ( 22. července 2009 17:46 )

A to si o sobě říká, že jedna z nejvyspělejších zemí světa !

Mario_Pliska ( 22. července 2009 16:56 )

zajimavy no a nehlede na to ze je mu teda 72, kdyz uz odkazujete na to, ze je ve svych 62 letech pri chuti.

zirafa ( 22. července 2009 16:33 )

ten starej slizkej nechutnej kozel neměl prachy, tak si o něho ty "dámy" ani kolo neopřou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa