V půlce června pátral Denis B. s detektorem kovů po lese. Vrah ho zastřelil a tělo zapálil. V pátek v Klánovickém lese proběhly obrovské policejní manévry. Stovky policistů včetně zakuklenců se samopaly za podpory vrtulníku s termovizí a další techniky pročesávali místo kousek po kousku. Něco jim ale přesto uniklo.

Známý hledač pokladů Josef Mužík objevil jen pár metrů od místa, kde leželo tělo, kulku. Jako důležitý důkaz ji byl dnes odevzdat na policii. "Mluvil jsem s panem Marešem, který si vyžádal tuhletu kulku, kterou jsme našli na místě, kde byl zavražděn hledač," řekl Blesk.cz po návštěvě policie Mužík.  

Přiblížil také, co od něho policie přesně chtěla a jak návštěva probíhala. "Šlo o to nakreslit situační plánek toho místa, jak byly rozmístěné výkopy, kde ležela mrtvola a kde byla ta kulka. Takže jsme probrali situaci, která na tom místě byla," uvedl Mužík.

Od 14. června, kdy ohořelou mrtvolu Denise B. našli náhodní kolemjdoucí, v Klánovickém lese vládne strach. Policie přišla brzy se zjištěním, že muž byl nejdříve zastřelen a krátce na to vydala identikit možného vraha. Dopadnout se ho zatím nepodařilo.

Video
Video se připravuje ...

Josef mužík odevzdal kulku na policii Tomáš Polák, Lukáš Červený