Kromě relaxování a uvolnění od stresu mají SPA procedury ještě další významný účinek. Budete se po nich cítit odpočatí, i svěží. Tak například lymfatická masáž, která patří mezi ty klasické a zároveň nejžádanější, dokáže zbavit nohy pomerančové kůže i nevzhledných otoků, které jistě zná každá žena, která celý den stojí na nohou. Čokoládový zábal zase kůži pěkně prokrví, takže je pak vypnutá, hladká a ještě krásně voní!

6 tipů na nejlepší procedury

Privátní sauna s peelingovou solí či medem
Saunování, to nemusí být jenom hromadné pocení. Dopřát si můžete i soukromí v privátní finské sauně, kde pro vás bude jako bonus připravený balíček peelingů. „Peelingové soli a medy jsou určeny k prohloubení účinků saunování. Díky unikátnímu složení se tělo zbavuje škodlivých látek z hlubších vrstev a zároveň pokožka vstřebává léčivé a zkrášlující látky,“ říká Michaela Matějovská z Wellness centra Infinit v pražských Vysočanech. Aromatické složky peelingů zajistí, že se návštěva sauny ponese v harmonii péče o tělo i ducha. Pro osvěžení během saunování si můžete objednat třeba čistící bylinný čaj.
Cena: 790 ,-

Koupel v Bali vaně
Jestli nějaká procedura dokáže navodit romantickou atmosféru, pak je to koupel v kamenné vaně, která je dovezena z ostrova Bali. Vyzkoušet můžete různé druhy koupelí, například Koupel v růžích. Své tělo ponoříte do teplé vody s okvětními lístky růží a růžového vonného oleje, který omlazuje a rozjasňuje pleť a má příznivé účinky na krevní oběh. Vůně růží je natolik smyslná, že ve většině případů navodí chuť na milování.
Cena: 1020,-

Fidžijská masáž horkými lasturami
Lávové kameny zná asi každý, už jste ale slyšeli o masáži pomocí lastur? Jde o luxusní a exotickou masáž celého těla s výrazným regeneračním účinkem na organismus a mysl. „Důležitým prvkem celé terapie jsou nepřetržitě hřející mořské lastury a masáž napodobující plynulý pohyb vln na mořském pobřeží,“ vysvětluje manažerka z Infinit SPA Holešovice.  Důkladné prohřátí svalstva při masáži navíc pomáhá odstranit bolesti zad a šíje, rytmická masáž navozuje harmonii a klid.
Cena: 1 190,-

Autor: Infinit

Polynéský rituál
Exotické rostliny ve spojení s bílým jemným pískem si můžete dopřát i v tuzemsku, a to při speciální polynéské masáži. Nejdříve se ponoříte do koupele s olejem z liliových květů a citrusovou vůní, a pak masérka připraví svaly na masáž díky kokosovému oleji v kombinaci s tahitskou vanilkou a mořskou řasou. Sáčky s teplým pískem následně uvolní zablokovanou energii. Masáž si můžete dopřát například v Resortu Svatá Kateřina.
Cena: 1 490,-

Stálice:  Lymfatická masáž 
Ženy ji často využívají na potlačení celulitidy, tahle procedura je ale důležitá i při prevenci a podpoře obranyschopnosti organismu. Lymfodrenáž se provádí jemnými, pomalými a velmi příjemnými hmaty, které  čistí lymfatické (mízní) uzliny od zachycených nečistot, takže detoxikační efekt je opravdu velký. Důležitá je ale pravidelnost, opakováním masáží můžete zabránit lymfatickým otokům a otokům ze žilní nedostatečnosti.
Cena: záleží na počtu procedur, většinou se prodává jako balíček

Čokoládová masáž se zábalem
Masáž, po které nepřiberete ani deko, ale vychutnáte si nádhernou sladkou vůni.  Čokoláda má (kromě báječné chuti) výborné relaxační a regenerační účinky. Obsahuje velké množství antioxidantů, skvěle působí proti celulitidě, tonizuje a hydratuje pokožku. U čokoládové masáže vás čeká také peeling, který se postará o hladkou a mladě vypadající pokožku a po peelingu a masáži vás čeká ještě čokoládový zábal. Po rituálu budete odcházet dobře naladěni, protože čokoládová masáž podporuje tvorbu hormonu štěstí a tak dosáhnete úžasného uvolnění.
Cena: 2 190,-

Autor: Infinit