Vrátí se ke mně? Miluje mě? Co mě čeká v zaměstnání? Najdu si práci? Zlepší se moje finanční situace? Uzdravím se? Takové a mnoho dalších otázek si často klade většina z nás, ale ne vždy na ně dokáže najít uspokojivou odpověď. My vám však pomůžeme s hledáním odpovědí! Na našich stránkách www.blesk.cz proto na sedm dnů otevíráme hvězdnou online poradnu, kde se formou chatu můžete na cokoli ohledně vaší budoucnosti zeptat deseti nejlepších českých astrologů, věštců, numerologů, čarodějnic, mágů a šamanů.

Kdo odpovídá

Marcela Košanová

Známá kartářka a čarodějnice. Na věci mezi nebem a zemí má dokonce živnostenský list a čarodějnictví se věnuje přes čtyřicet let. Do tajů magie, rituálů, kouzel a čarodějnických sletů zasvěcuje slavné ženy – jako například zpěvačku Ilonu Csákovou nebo moderátorku Ivanu Gottovou.

Lenka Lippertová Suchardová

Numeroložka. Od dětství se zajímala o čísla a tato záliba u ní přerostla v profesní zájem. Propojuje ji s astrologií, čínskou medicínou a dalšími naukami.

Eva Kalivodová Štichová

Zabývá se léčením, výkladem tarotových karet, harmonizací čaker, čištěním aury, karmickým zatížením, regresí, intuitivním písmem.

Šárka Hlavičková

Kineziologií se zabývá 17 let, věnuje se systému One Brain. Tato metoda pracuje s prožitými negativními zážitky a se stresem, který je s nimi spojen.

Anna Bechná

Kartářka Anna Bechná pochází z Plzně, kde i působí. Přestože je jí teprve 30 let, tarotu se věnuje už 15. rokem. Veří tomu, že najít osud v kartách může každý.

Fotogalerie
5 fotografií

Představení dalších odborníků již v pondělí v 5:00 na Blesk.cz!

Jak se ptát?

Naše astrodny začínají v úterý 22. dubna a symbolicky skončí o čarodějnickém sabatu ve středu 30. dubna. Otázky mohou pokládat všichni návštěvníci webu www.blesk.cz prostřednictvím on-line chatu či telefonní linky (225 977 770). Telefon je vhodný spíše pro ty zájemce, kteří dávají přednost krátké a rychlé odpovědi. Hovory na této speciální lince jsou zdarma.