online chat
Marcelko, prosím, pomozte... mám obrovský finanční problém - podaří se mi ho vyřešit? A získám práci, kam půjdu v úterý na pohovor? A co láska? Rýsuje se už konečně nějaký dlouhodobý vztah a životní partner? Jsem narozená 31.8.1976 ve 23.40 v českých Budějovicích.  ( Vlaďka )
Foto
Na konkurzu uspějete, ale budete muset ještě jednou prokázat, že jste skvělá. Protože zůstanete dvě na startu. Neztrácejte nervy a v duchu si říkejte, jsem nejlepší, jakmile získáte práci, získáte i přátelství muže, který je trochu Kolumbus, ale vy cestování milujete, s financemi vám pmůže právě on.
mám velikou bolest a dnes bych moc potřebovala dobrou zprávu jsem narozena 7.3.1977 v 19.45 hod. nejen že mne bývalý přítel opustil po potratu vzala jsem ho zpět pak nevěry a když jsem ho nechala být neustále mi volá a říká svoje problémy přerušila jsem komunikaci a teď mi píše i sms jeho nová přítelkyně-) je to asi karmický vztah a už jsem vyčerpaná. najdu konečně klid a hodného člověka pro život? děkuji  ( andrea )
Foto
Zlatíčko, uzavřete svou minulost jednou pro vždy, nezabývejte se ani expartnerem ani jeho partnerkou, protože to vám jenom velmi ubližuje. Je tady muž, který je opatrný nebo nesmělý introvert a ten čeká už nějaký čas na svou příležitost, děvečko moje, v lásce a v sexu je mnoho síly. Vy budete tak silná, že to, co vás dnes tak moc trápí, budete vyprávět přátelům pro pobavení. Hodně štěstí
Dobrý den Marcelko, co mne čeká s mužem, který se narodil 18.12.1955? Děkuji za odpověď. Monika 30.1.1968  ( Monika )
Foto
Vztah s ním není úplně v reálu, můžete od něj očekávat cokoliv. Ale jedno je faktem, je vzrušující, zábavný a miluje vás.
Marcelko, podívejte se prosím do karticek, zda me v brzké době nečeká láska. Jsem už dlouhou dobu sama a už me to netesi. Děkuji, Jana 1.5.1981  ( Jana )
Foto
Sympaticky jste vykročila, jen tak dál. Jsou tady muži dva, kteří se v nejbližší budoucnosti budou o vás velmi intenzivně ucházet. Jeden má smůlu, protože vám nevoní, ten druhý bude vaším dlouholetým partnerem. Pozor, až budete šťastná z lásky, přijde na scénu všá expartner.
Dobrý den, jmenuji se Michaela. V sobotu mi bude 28 let. Chtěla bych se vás optat na vývoj současného partnerského vztahu a práci. Děkuji Vám za Vaši odpověď. Michaela  ( Michaela )
Foto
Váš vztah se bude vyvíjet tak, jak vy budete chtít, máte ho ve svých rukách, možná právě proto může odjít k rozchodu a k následnému znovusmiřování, které může vyústit těhotenstvím. O práci bych tím pádem moc nepřemýšlela,protože budete matkou a a profesionální manželkou.
Zdravím Vás paní Marcelko a předem Vám opravdu moc děkuji pokud se rozhodnete odpovědět. Hledám práci a proto se chci zeptat jestli mě nečeká v nejbližší době nabídka stabilní práce? (Dlouhodobé,kde by byla spokojenost a v budoucnu i kariérní postup) něco třeba spojeného se zahraničím. Denisa 2.6.1990. Děkuji a přeji Vám krásný den.  ( Denisa )
Foto
Vaše přání není tak úplně v reálu. Začnete jinak, holčičko, vezmete práci, která není podle vašich představ, není nejhorší a teprve potom, po roce, opravdu získáte nabídku práce spojenou se zahraničím, bude se vám to líbit, budete šťastná a spokojená.
Dobrý den, paní Košanová, bude se mojí sestře (Veronika, nar. 17. 1. 1978) dařit v podnikání – wellness? Má se přestěhovat ze současného sídla (provozovny) do nových prostor? Děkuji Vám za odpověď. Radek  ( Radek )
Foto
Vaše sestra podniká srdcem a to táhne. Bude se jí dařit i kdyby se přestěhovala na vrchol nejvyšší hory světa.
Dobrý den, podaří se mně (4.10.1980) s manželem (11.5.1977) v nejbližší době sehnat vlastní bydlení - dům, byt, nebo alespoň pozemek ke stavbě? Děkuji Jana  ( Janickka )
Foto
Janinko, vím, že jsou to nervy, ale je tady dostavba, přestavba bytu ne domu. Budete se na tom intenzivně podílet a bude to nádhera. Z radosti můžete otěhotnět.
Dobrý den paní Košanová chci poprosit jak se zlepší zdravotní stav mého syna Lukáše nar. 17.1.1984 jestliže se úplně uzdraví a jaký bude jeho další život. Jestli bude mít rodinu. Jak mu mám pomáhat a co udělat, aby se uzdravil. Děkuji Rybecká Dagmar ryo.veseli@post.cz  ( Dagmar Rybecká )
Foto
V péči lékařů bude ještě nějaký čas a není to zcela jednoduché. Uzdraví se, můžeme tomu říkat zcela, přestože bude nutné, aby změnil životní styl. Je tu žena, která je na tom podobně jako on a do náruče vám položí nádherného vnoučka. Ale všechno chce svůj čas. Pomáhejte mu, maminko, ale nezapomeňte, že je to chlap.
Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jestli syna vezmou na Gymnázium na které dělal zkoušky ve čtvrtek. Děkuji moc.  ( Pavla )
Foto
Není důvod, proč by ho nevzali, protože zkoušky udělal, ale je pod čarou.
Dobrý den, jsem delší dobu sama. Najdu si v dohledné době partnera pro dlouhodobý vztah? Předem moc děkuji a přeji hezký den Lenka (19.12.1969)  ( Lenka )
Foto
Přestaňte se bát, jdete do toho nejkrásnějšího věku, muži jsou sice neohrabaní, ale dokážou být neuvěřitelně slaďoučcí. A je pravdou, že bez pachu mužské kůže se nežije dobře. Váš strach však působí jako obrácený magnet, odpuzuje. Přichází muž, je to cizinec, kterému rozumíte. Asi Slovák? Ten vás bude provázet dalším životem, jeho humor vás uzdraví.
Dobrý den. Posledních pár let na co sáhnu, je špatně. Změní se to? Najdu ještě lásku? Magdalena, 22.9.1963 v 16:50 v Plzni. Děkuji  ( Magda )
Foto
Zlato, nechtějte to, co nemůžete mít a pamatujte si, že nevyžádaná pomoc není pomoc. Je hodnocena jako vměšování do osobního života. Kašlete na svět, nepomáhajete mu, přichází čas, kdy se máte zajímat o sebe. Budete mít krásné léto.
Dobrý den, chci se zeptat na svého synovce Adama, nar. 20. 7. 1998. Bude se mu dařit v dalším studiu na gymnáziu, zvládne maturitu? Je pro něj dobrá volba studium práv nebo na co se má zaměřit? Děkuji Vám. Radek  ( Radek )
Foto
Adam je neskutečně živý a vnímavý stvoření. Chce být vítěz, má soutěživou povahu, druhé místo pro něj neexistuje, byl by dobrý právník a ještě lepší diplomat, mám dojem, že o jeho kariéru nemusíme mít starost.
Dobrý den, paní Košanová prosím, ptám se na vývoj mého zdravotního stavu. Již cca půl roku mě trápí zažívací a gynekologické potíže. Z lékařského hlediska nebylo zjištěno nic významného. Znepokojuje mě, že potíže stále trvají. Děkuji za ochotu odpovědět a Váš čas. Daniela, 2. 10. 1969  ( Daniela, 2. 10. 1969 )
Foto
Miláčku, nenervujte se s malichernostmi, nesnažte se napravit svět, z toho máte zažívací potíže, jsou psychosomatické,byť by to znělo sebevíce nesmyslně, žádnou těžkou nemoc nevidím. Vaše gynekologické potíže může vyléčit jen láska.
Dobrý den paní Košanová,jsem nar.10.11.1955 v 10h 30min.Ráda bych věděla co mě čeká do budoucna a jestli se na mě usměje trochu toho štěstíčka.Ráda bych věděla jestli se dočkám vnoučátek moc děkuji.  ( Anička )
Foto
Aničko, vnoučátek se dočkáte a shrnula bych to pod pojem štěstí. Být babičkou je opravdu velmi radostné.
Dobrý den paní Košanová, tak snad se mi dnes podaří se s vámi spojit. Mám prosbu za svoji dceru Evu, nar 9.12.77 v Brně 13,20h. Našla již konečně muže svého života? Bude s ním šťastná? Bude ukončen opatrovnický soud o její dceru Vendulu tak, jak si Eva představuje a kdy,? Děkuji za odpoVěď. Yva.  ( Yva )
Foto
Je fakt, že vaše dcerta našla lásku na celý život. Ten muž možná není ideál, ale miluje ji a to je pro vaši dceru velmi podstatné.Soud o dítě je trošku horší, tam jsou argumenty, kterým ne úplně rozumím, ale pokud ona se vzmuží,nakonec soud přece jen vyhraje.
Dobrý den, narodila jsem se 11.12.1969, chtěla bych se zeptat, jestli budu mít někdy děti a zda nejdu partnera a jak se můj život bude dál vyvíjet. děkuji za odpověď Alice  ( Alice )
Foto
Zlatíčko, přestože vlastní děti mít už nebudete, přijdou vám do domu děti, vnoučata, snachy i zeťáci, které vyvdáte s mužem, který vás bude milovat, kromě toho je tady i dům, ale v jiné části republiky, než ve které momentálně jste.
Dobrý den paní Marcelo, chtěla bych se Vás zeptat, jestli se mi podaří otěhotnět - 21.1.74 22:55 a on 28.2.1969 čas nevím. Zda manžel najde práci a jestli se mi uzdraví babička. Děkuji za odpověď Jana  ( Jana )
Foto
Je to těžké, složité , skoro nemožné.Děláte pro to mnoho, ale měla byste počítat s tím, že naděje na dítě je malá. Dalko větší naděje je, že s tím otrávíte svého partnera do bezvědomí. Partnerův byznys je sice velká hádanka, protože dělá všechno a nic, ale bude stát v této pozici velmi pevně. Babička má tolik životní síly, že by ji mohla prodávat.
Dobrý den, vážená paní Košanová, jmenuji se Denisa, narodila jsem se 31.10.1993. Studuji na VŠ jazyky, a prosím o odpověď, zda budu ve studiu, lásce a životě úspěšná.Děkuji a přeji hezký den.Denisa  ( Denisa )
Foto
Díky svým jazykovým schopnostem objedete Zeměkouli třikrát dokola. Váš životní partner bude zřejmě právník nebo policajt, ale určitě nebude Čech.Máte tady krásnou, čistou budoucnost, nepokažte si to.
Dobrý den, mám před rozvodem a chci se zeptat, jak to dopadne s bytem ve vlastnictví, které je ve SJM. Zda ho budu moci užívat? A v případě, že budu muset vyplatit manžela zda to finančně zvládnu. Nebo zda mi někdo pomůže. Nebo se s manželem dohodneme jinak? Hana 4.7.1967 Petr 14.2.1966  ( Hana )
Foto
Smůla je v tom, že oba chcete totéž. Chvíli potrvá, než se dohodnete, pro vás by bylo daleko snazší, nechat se vyplatit a byt opustit, protože jinak máte svého manžela stále za patami.
Dobrý den.Potkám ještě LÁSKU?Dlouhodobě na sobě pracuji,mám být nějak aktivní a jít jí naproti?Děkuji,hezký den  ( Blažena,49 let )
Foto
Je dobře, že na sobě pracujete, ale nemůžete čekat, že u vašich dveří zaťuká princ, běžte lásce naproti, čeká na vás na místě, které snad ani není vhodné k seznamování. Budete velmi šťastná a prožijete dlouhý, velmi dlouhý, krásný vztah.
Pani Košanová, dobrý den, již delší dobu žiji s přítelem . on 23.2.1962, já 6.6.1962, jestli je náš vztah trvalý a proč mě po tak dlouhé době nechce přijat jeho matka.Cítím se v jeho rodině hodně divně a naprosto cize. Děkuji za odpověd a přeji pěkný den  ( Alena )
Foto
Váš partner vás miluje a jeho matka miluje zase jeho, holčičko, buďte nad věcí, protože žádná, ani Marilin, by u vaší tchýně neuspěla. Máte skvělý vztah, tak si ho hýčkejte.
Příjemný den , je 65 let a ptám se , zda se my podaří letos prodat za dobrou cenu dům. už to nezvládám udržovat, moc děkuji  ( Marie )
Foto
Je to jedno z nejlepších rozhodnutí vašeho života, dům prodáte a to zcela určitě a změníte životní styl, což vám nekonečně prospěje.Hodně štěstí.
Dobrý den paní Košanová. Velmi Vás obdivuji a proto jsem si dovolila se na Vás obrátit. Jsem narozena ve středu 18.12.1974 večer. Jsem nyní na samém dně a prosím Vás o výklad, jak se bude dále vyvíjet mé manželství. Děkuji  ( Martina )
Foto
Nezlob se, Martinko, ale člověk na dně vypadá jinak. Jste úžasná žena, která prožívá velký životní zlom, ale to jenom proto, aby začala novou éru svého života. Budete mít vše, co si přejete, i když budete žít zcela jinak. Hodně štěstí.
Ráda bych se zeptala, zda mne v bližší budoucnosti čeká nějaký vztah. Bude to s někým, koho už dnes znám a o vztahu s ním uvažuji a váhám nebo s někým jiným?  ( Veronika, 50 let )
Foto
Přijde muž, o kterém nebudete uvažovat a rozmýšlet se ani dvě minuty. I když bude zcela jiný, než si ho představujete. Prožijete lásku jako 16letá gymnazistka.
Dobrý den paní Košanová. Měla bych otázku ohledně mé práce. Chtěla bych změnit zaměstnání.... Podaří se mi najít lepší, zajímavější místo? Děkuji za Váš čas. Kristýna 31 let, vodnář  ( Kristýna )
Foto
Určitě Kristýnko, chce to jen odvahu udělat první krok.
Dobrý den, jmenuji se Hanka a narodila jsem se 14.4.1977. Zajímalo by mě, jestli se mi podaří otěhotnět? Děkuji za odpověď, a přeji pěkný den.  ( Hanka )
Foto
Pokud už těhotná nejste v tuto chvíli, budete opravdu velmi brzy.
Dobrý den, paní Košanová, rozhoduji se, zda si vzít hypoteční úvěr na novostavbu (byt), ale obávám se velkého zadlužení. Je příhodná doba, nebudou problémy se splácením? Změním v dohledné době své zaměstnání (pracuji jako učitel), budu dělat v jiném oboru, kde si finančně polepším? Nar. jsem se 5. 10. 1982 po poledni. Radek  ( Radek )
Foto
Radku, buďte velmi opatrný, hypotéka tady je u nějaké cizí banky, ne že budete mít výnosnější zaměstnání, ale zaměstnání budete mít dvě.Což předpokládá, že budete běhat od nevidím do nevidím, ale budete mít své finančí závazky splaceny.
nar.15.10.1958. Dobrý den, jsem rozvedená se 3-mi dospělými dětmi. Manžel místo řešení problémů pil a byl slaboch se závislostí na svojí sestře a rodiči. Celá tíha výchovy a domácnosti byla na mně, nešla jsem na vysokou školu a měla práci doma. Vzdělání mi chybí a výdělky (2 práce) mi nezajistí klid v důchodu. Žiji v Praze v podnájmu s přítelem (17.3.1961), který nás dostal svojí nezodpovědností do velkých problémů (exekuce). Okolí i rodina mi radí rozchod, ale já se bojím samoty. Zjistila jsem, že neumím správně argumentovat při hádkách a stále pláču. Z manželství jsem si přinesla nervovou labilitu. Jsem nerozhodná a někdy až moc hodná (blbá). Mám obavy ze stáří a existenčních problémů. Prosím, poradíte mi, jak žít a jestli moje obavy jsou oprávněné? Děkuji a zdravím Pavla Br.  ( Brabcová Pavla )
Foto
Trápíte se minulostí, trápíte se i současností a máte strach z budoucnosti. Děvečko moje, to, co bylo se změnit nedá, ale to co bude, máte ve svých rukách kupte si řasenku, běžte k holiči, projděte se městem a usmívejte se, je tady ještě jeden muž, nebudete s ním žít, bude to váš přítel. Ukáže vám, že mohou být i muži gentlemani.
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na mé zdarví a na práci jestli jí bude dost v budoucnu Moc děkuji. Datum.nar. 20.3.1960  ( Irena )
Foto
Zlatíčko, práce máte až nad hlavu, budete dělat daleko přes důchod, co se týká práce, nemám o vás starost. Vaše zdraví je v únosné normě, ale co je problém, jsou drobnější i vážnější úrazy, pozor na zbrklost.
Dobrý den chtela bych se zeptat na praci a na vztah s pritelem. Jmenuji se Beata nar.5.8.1970 kolem 11 hod. Za odpoved moc dekuji  ( beata )
Foto
Rok 2014 je plný změn, proto si kupte deníček a zapisujte si události, které přicházejí. Je tu změna v zaměstnání a to tak velká, jako by byla z jiného oboru. Je to velmi zvláštní, ale se změnou zaměstnání přichází i nový ctitel a vy budete volit mezi dvěma muži.
Dobrý den,narodila jsem se 21.9.1962, chci se zeptat na současnou situaci ve vedlejším zaměstnání a zda můj syn Filip nar.21.2.1993 ,15:43 v Karviné udělá úspěšně náročnou zkoušku na vysoké škole,která bude 5.5.Děkuji,Zuzana  ( Zuzana )
Foto
Okolo vás se mnoho věcí mění v zaměstnání, pokud nepřijmete nové řády, jako byste tam už nebyla. Takže o tom, zda budete nebo nebudete mít vedlejší zaměstnání rozhodujete vy. Filip zkoušku udělá, ale s potížemi, zřejmě napodruhé, nevadí, na jeho budoucnost to nemá žádný vliv.
Hezký den, letos v červnu se budu vdávat a strašně bych si přála s přítelem mít ještě potomka. Dočkáme se? (40)  ( Pavla )
Foto
Hodně štěstí, Pavlo, s těhotenstvím je to trošku složitější, ale stane se. Vaše dítě může mít v datumu 2015.
Dobrý den, chtěla bych se informovat zda-li ma šanci nový vztah a zda se mi bude dařit lepe jako teď. Jana 19.8.1980 nar. v Poprade, cca 10:35, Radek 21.2.1976. Děkuji Jana  ( Jana )
Foto
Nemusíte být opatrná a nebuďte ani žárlivá. Přijměte Radka takového , jaký je a bude vás nosit na rukách.
Dobrý den Marcelko,ráda bych se zeptala na svůj vztah s přítelem, máme malou dcerku, ale já mám problém mu věřit, byl vždy hodně na ženské a věrnost mu nic neříkala. Můžu mu věřit,že jiné ženy nemá? Moc děkuji Sylva nar.13.5.1977 v Praze, on Robert 14.3.1976 v Praze.  ( sylva )
Foto
Zlatíčko, zřejmě nevíte, že muži mají lásku usazenou jinde, muži se o své milované starají, váš partner má testosteronu nadbytek, aproto občas zalaškuje s jinou dámou. Nicméně jste jeho největší životní láskou.
Dobrý den, prosím o odpověď...jestli se nám podaří v brzké době otěhotnět? Přirozenou cestou? Bude miminko zdravé? Již 6 let se snažíme otěhotnět, nepodařilo se nám ještě otěhotnět a moc nás to trápí a mrzí. V září jsme objednaní na IVF, jen tajně doufáme, že se nám to povede dřív a přirozenou cestou. Dle lékařů jsme oba zdraví. Kateřina 26.7.1981 asi v 14.45 a Marek 21.8.1981 asi v 11.30. Děkuji moooc za radu  ( Kateřina )
Foto
Miláčku, přestaňte plodit a začněte se milovat. Vášeň a radost ze sexu je ta nejsilnější plodící mašina. Otěhotníte v létě.
10.7.1955 Dobrý den, podnikám na OSVČ a chtěl bych vědět, jak se mi bude dařit v tomto roce po finanční stránce.  ( Miroslav )
Foto
Vstupujete do profesionální stagnace. Bude se zdát, že vůbec nic nejde, teprve ke konci roku se pomalu a jistě znovu rozjíždíte, vypadá to jako nový začátek. Hodně štěstí.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli se mojí dceři ( Iveta 6.9.1991, 22 let ) konečně poštěstí po všech útrapách, kterými si prošla , bude -li jí opětována láska, kterou cítí k jednomu muži a jestli bude úspěšná po dokončení školy v zaměstnání, které si zvolila. Velice Vám děkuji za Vaši odpověď a přeji Vám hodně úspěchů jak v soukromém tak i v profesním životě.  ( Drahomíra )
Foto
Vaše krásná dcera touží po muži, který ji nechce. Tím si blokuje svoji partnerskou budoucnost. Teprve až se zamiluje do někoho jiného, pochopí, jakou chybu dělala. Co se týká profese, bude velmi úspěšná.
Dobry den,jmenuji se Marcela narodila jsem se 10.10.1977 chtela bych se zeptat jestli se rozvedu a pokud ano zda si najdu nejakeho pritele.dekuji  ( Marcela )
Foto
Vy už jste mentálně rozvedená, vaše manželství je formální, to, že jste vdaná, je jen ze strachu z budoucnosti. Jakmile potkáte muže, který se vám bude dvořit, odejdete.
Ráda bych se zeptala na svou dceru Terezu (12 let - 10.12.2001). Zejména na její problémy ve škole. Bude studovat? Dostane se na gymnázium? Děkuji za Váš čas.  ( Kamila )
Foto
Vaše holčička je velmi chytrá a přesto není studijní typ, nenuťte ji studovat gymnázium, nechte ji dělat to, co sama chce, pak bude skvělá, úžasná nádherná žena.
Dobrý den paní Košanová, prosím upraví se nám vztahy v manželství ? Manžel Josef 1966, já 1968. Chceme letos k moři, ale jelikož manžel ztratil zaměstnání, tak nevíme jestli dovolenou raději neodhlásit. Děkuji a přeji pěkný den.  ( Ilona )
Foto
Nedostatek financí velmi často vyhání lásku z baráku, nenervujte se dovolenou u moře, přivede vás to zbytečných potíží a na klidu vám to nepřidá. Na Mácháči je také hezky.
Prosím o sdělení, co je příčinou opakujícího se atop. ekzemu mého syna Matěje, nar. 1. 1. 2013 a jakým způsobem ho léčit. Děkuji  ( Kateřina )
Foto
Je velmi citlivý až přecitlivělý, takže potřebuje neuvěřitelnou péči, lidské teplo, klid, mír, jako dospělý muž nebude mít tento problém, ale přecitlivělý bude až do stáří.