Jindy víc než sdílný Macura si včera vypnul  svůj mobil a zatím tak netušíme, co se v Líbeznicích během noci stalo a proč mu blondýna Vlaďka dale vale. Nemluvil ale dost možná i kvůli druhé potupě, kterou mu Vlaďka nachystala. Neváhala totiž uprostřed noci zvednout telefon a prosit o pomoc právě Josefa Rychtáře (56), muže, jemuž ještě před pár dny v doprovodu samozvaného ochránce týraných žen věšela na vrata domu transparent se vzkazem, že je vrah!

V půl třetí ráno ze středy na čtvrtek ovšem volala Rychtářovi, aby ji odvezl do Plzně! „Ano, volala mi, mluvil jsem s ní velmi korektně, ale její žádosti jsem nemohl vyhovět,“ přiznal vdovec s tím, že měl návštěvu a požil trochu alkoholu, tudíž nemohl řídit. Sám si ale neumí vysvětlit, proč se ozvala právě jemu. Připomeňme, že na ni před časem křičel, že je „šlapka z pangejtu na E55!“

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Skandální výchova! Dítě (4) kouří! A Rychtářův noční hovor! Blesk TV

I kdyby srdce Šulekové zahořelo právě k truchlícímu vdovci, ten má jasno. „Ta dáma mě nijak nezaujala a já ani teď, ani později hledat ženu nebudu. Dožiju si tady s Ivetkou,“ svěřil včera deníku Aha! zdrcený Rychtář s tím, že při svatbě si se zpěvačkou dali slib, který hodlá dodržet. Jinými slovy, násilnický Josef se už nikdy nehodlá zamilovat, ani sdílet život s jinou ženou. (Blesk: Značí slůvko TADY, že nikdy neodejde z uhříněveské vily?!)

Pro sprosté slovo nešel Josef Rychtářnikdy daleko. Ani Vlaďka Šuleková nebyla ušetřena spršce drsných útoků. Poslední březnový den se Rychtář a Vlaďka setkali u soudu, kde si týraná žena vyslechla slova, na něž byla z předchozích vztahů s násilníky prý zvyklá.

„Hlídej si tu svoji šlapku! Nevím, u kterýho pangejtu si ji na E55 sebral,“ urážel Macurovu přítelkyni Rychtář. Jakmile se chtěla tehdy Vlaďka bránit, schytala další urážky. „Vy na mě vůbec nemluvte, vy týraná ženo. Dejte mi pokoj, běžte do p*dele. Já vás neznám, vyse*te se na mě, jo,“ rozčiloval se Josef. Šuleková se nikdy na oplátku nebála používat slova na adresu Rychtáře jako tyran, vrah a podobně. Dokonce na něj chtěla podat trestní oznámení za urážky.