Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! V angličtině
Soud propustil vraha Vocáska! Unikl trestu smrti, teď míří po 38 letech na svobodu
Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!
Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!
Konečná, Macinka a Šlachta: Hádka o důchody i stíhačky! A urážky v debatě Blesku
Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech