Logo magazínu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

1/6
Prohlédnout znovu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená | Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu | Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu | Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb | PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo? | Blesk

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! V angličtině

Soud propustil vraha Vocáska! Unikl trestu smrti, teď míří po 38 letech na svobodu

Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!

Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!

Konečná, Macinka a Šlachta: Hádka o důchody i stíhačky! A urážky v debatě Blesku

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech