Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Pavel sám na pohřbu Duky vedle Zemanových a Klausových: Kam odjela první dáma Eva?
Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…
Velký smutek v Čáslavi: Zemřel místostarosta a uznávaný lékař
Fotky dětí, telefonát od mámy: Záchranář Marek Dvořák popsal děsivé chvíle u smrtelných nehod
Prodloužený víkend politiků: Otužování, Cimrmani, Malá v kuchyni i zahradník Rakušan
Uniklo z famózního galavečeru Pirelli: Střípky ze zákulisí! Mejdan jako u Gatsbyho