Logo magazínu

Ministerská „kuchařka pro chudé“ děsí experty: Nezdravá a drahá jídla z konzerv

3/15
Prohlédnout znovu

Ministerská „kuchařka pro chudé“ děsí experty: Nezdravá a drahá jídla z konzerv

Ministerstvo práce a sociálních věcí v čele s Jaroslavou Němcovou (ANO) připravilo v čele s Úspornou kuchařku, která by měla pomoci nemajetným lidem uvařit z dostupných surovin kvalitní jídla. Podle expertů je však výsledné dílo amatérismus, který nabízí předražené a nezdravé recepty plné přesolených a konzervovaných potravin (20.6.2018). | stránky MPSV, ČTK
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. Sůl a konzervované potraviny nesmějí chybět (20.6.2018). | stránky MPSV
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | iStock.com
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | Foto: scom
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | iStock
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | Shutterstock
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
Pokud by však čtenář brožury očekával, že s kuchařky připraví pro své ratolesti cenově úsporný a zdravý pokrm, se zlou by se potázal. | Shutterstock
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | Foto: scom
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | Shutterstock
Pokud by však čtenář brožury očekával, že s kuchařky připraví pro své ratolesti cenově úsporný a zdravý pokrm, se zlou by se potázal. | Shutterstock
Ukázka z Úúsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | SZPI
Ilustrační foto | Profimedia.cz

Noční útok na Turka v baru! Oslava volebního úspěchu s trpkým koncem

Syn Andreje Babiše Frederik: S mámou u voleb, s tátou na štábu i u vyjednávání

Zemřela starostka Jirkova Dana Havlátková Jurštaková (†64): Město truchlí

David našel koš praváků a mykolog vysvětluje: Proč rostou na louce?

Bára Kodetová: Krach prodeje domu za 54 milionů! Fatální chyba s realitkou

Matyáška (†5 měs.) zavraždil táta?! Čtyřnásobná maminka nemá ani na hrobeček