Logo magazínu

Ministerská „kuchařka pro chudé“ děsí experty: Nezdravá a drahá jídla z konzerv

1/15
Prohlédnout znovu

Ministerská „kuchařka pro chudé“ děsí experty: Nezdravá a drahá jídla z konzerv

Ministerstvo práce a sociálních věcí v čele s Jaroslavou Němcovou (ANO) připravilo v čele s Úspornou kuchařku, která by měla pomoci nemajetným lidem uvařit z dostupných surovin kvalitní jídla. Podle expertů je však výsledné dílo amatérismus, který nabízí předražené a nezdravé recepty plné přesolených a konzervovaných potravin (20.6.2018). | stránky MPSV, ČTK
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. Sůl a konzervované potraviny nesmějí chybět (20.6.2018). | stránky MPSV
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | iStock.com
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | Foto: scom
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | iStock
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | Shutterstock
Ukázka z Úsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
Pokud by však čtenář brožury očekával, že s kuchařky připraví pro své ratolesti cenově úsporný a zdravý pokrm, se zlou by se potázal. | Shutterstock
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | Foto: scom
Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. označil kuchařku z dílny MPSV za „knižní šílenost“. Podle něj lze vařit levněji a zdravěji z čerstvých surovin. | Shutterstock
Pokud by však čtenář brožury očekával, že s kuchařky připraví pro své ratolesti cenově úsporný a zdravý pokrm, se zlou by se potázal. | Shutterstock
Ukázka z Úúsporné kuchařky, kterou vydalo Ministerstvo práce a sociálních věcí. | stránky MPSV
„Největší chybou je časté používání konzervovaných potravin. Určitě to nejsou optimálně investované peníze EU,“, řekl LN profesor Štěpán Svačina, přednosta klinika endokrinologie a metabolismu VFN v Praze. | SZPI
Ilustrační foto | Profimedia.cz

Turecko zasáhlo silné zemětřesení! Desítky zraněných, 2700 Čechů v zemi, 16 zřícených budov

Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

Senátora (†39) postřelili na mítinku v Kolumbii: Zemřel v nemocnici

Policii trápí nevyřešený mord: Markétku (†4) našli ubodanou, vrah uniká

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Parte prozradilo, co se stalo

Dara Rolins po fotkách Nedvěda s jinou: Pravda o jejich vztahu a velkých změnách!