Logo magazínu

Experti řekli, jak je to s rakovinou z pečiva. A ukázali na grilování i kávu

2/11
Prohlédnout znovu

Experti řekli, jak je to s rakovinou z pečiva. A ukázali na grilování i kávu

Pekařských výrobků se podle experta nemusíme obávat | Archiv
Pozor na příliš tmavý toustový chléb | iStock
Na připálené pečivo v obchodech nenarazíte | iStock
Domácí chleba může být rizikem | iStock
Domácí pekárna stojí tisíc korun | Profimedia
Do domácího chleba můžete dát vlastní ingredience | Profimedia
Do domácího chleba můžete dát vlastní ingredience | Profimedia
Bez mouky se chleba neobejde | Profimedia
Jana Hajšlová | vscht.cz
Jaromír Dřízal | E15 Robert Zlatohlavek
Jaromír Dřízal | E15 Robert Zlatohlavek

Přišla pořádná zima: Na Šumavě i minus 25 stupňů, v Beskydech 15 cm sněhu. Meteorologové chtějí pomoc

Nemocný Patrik Hezucký se ozval z nemocnice: Slova o víře a šťastném konci!

Tragédie na Mladoboleslavsku: Noční hádka skončila vraždou

Nejzáhadnější případ německé kriminalistisky po 41 letech vyřešen: Zraněný naháč napsal YOGTZE a zemřel!

Ewa Farna kápla božskou: Kam zmizel manžel Chobot? Tajná dohoda

Tragická smrt slavného komentátora Grišina (†47): Šokující detaily