Logo magazínu

Proč tak hlídají zabijačky? 3 nákazy, které nám hrozí!

1/8
Prohlédnout znovu

Proč tak hlídají zabijačky? 3 nákazy, které nám hrozí!

Žloutenka typu E, salmonelóza a otrava jedem! Důvody, proč se hlídá způsob zpracování masa, tedy i zabijačky a proč se pod hrozbou pokuty nesmí rozdávat či prodávat výslužky z domácích veterinárně nezkontrolovaných vepřových hodů! | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
BUTULOTOXIN | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
SALMONELÓZA | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
ŽLOUTENKA E | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
Vepřové hody podle Evropské unie pořádat můžete, ale »vše si musíte sníst sami doma«. | Foto: www.joseflada.cz, Martin Pekárek
Domácí zabijačka není bez rizik. | Foto: Martin Pekárek, Profimedia.cz
Zabijačkový guláš, ovar, tlačenka, jitrnice, černá polévka… Také se vám sbíhají sliny při představě domácí klasické zabijačky. Možná vás teď přejdou! | Foto: www.joseflada.cz, Martin Pekárek
Pan prezident je znám jako milovník dobrého českého jídla a pití. | ČTK

Maláčová už zase sní o spojení s komunisty. Politologové: Zabíjí SOCDEM

Televizní kadeřník Tomáš Arsov: Smrt v salonu!

Co bude se šéfem zpravodajství ČT Mrzenou po SMS proti Fridrichovi? Experti: Podřízl si větev!

Bombardovaný Írán: Schovává někde atomové zásoby? USA zamířily na Fordo a další zařízení

Pohřeb Nikolky (†9) utonulé ve Vltavě: Záplava bílých květů, písně Michala Davida a bolestná slova táty

V Itálii stále řeší Nedvědovo »Čapí hnízdo«: Se soudem v zádech